Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Alex 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Александр 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Miron 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Daniil 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Майже будь-яка отака приватна хімчистка має ремонт одягу. Можете по ключовим словам на Гугл Мапс найближчу пошукати
-
Вітаю. Може хтось знає, де купити шипшини?
-
Вітаємо у чаті Назар 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Константин 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Можливо в єврофуді або українських магазинах, можна подзвонити заздалегідь їм Taste of Ukraine пам'ятаю, Гугл підкаже ще варіанти
-
Вітаю, шановна спільнота! Мене звати Костянтин Єрохов, мені 43 роки. Наразі я проживаю в Україні. Вашу спільноту порекомендував мій старий друг та однокласник, який живе у Канаді. Я працюю фрілансером, а с початку повномасштабної війни я став волонтером. Наразі вже більше року є заступником директора Благодійної Організації "Міжнародний Благодійний Фонд "Вільні та сильні". Наш фонд ще невеличкий та молодий, але вже допомогли багатьом - як ЗСУ так і постраждалим цивільним людям. Зараз до нас поступає багато звернень від військових та медиків про допомогу. Нажаль, із-за шахраїв, довіра людей до Благодійних Організацій зменшилась, як і донати. А держава ще не в змозі покрити всі потреби. Тому запитання до адміна спільноти - чи можу я розміщати періодичні збори коштів (або іншої допомоги) у вас? Якщо потрібна додаткова інформація або документи - можу надати. Слава Україні! #introduce
-
Ми працюємо виключно адресно - надаєм безкоштовну допомогу конкретним підрозділам, медичним стабілізаційним пунктам та шпиталям. І, поки я набирав текст, прийшов звіт від бійців, до допомоги яким на тому тижні ми підключились.
-
Коваль Денис