Український чат Ванкуверу
-
Потрібна модель на волосся! Я майстер-стиліст у Ванкувері, шукаю моделей на вересень.Потрібні моделі для нового контенту в Instagram: instagram.com/mila.hair.canada . Послуги надаватимуться зі знижкою 35%. Також є стара сторінка в Instagram з понад 2000 роботами: instagram.com/beauty_mila.hair.ca . ви можете задавати питання-в особистих повідомленнях 😉 ✨Якого кольору шукаю модель ? Ідеальною моделлю була б: 📍Дуже світла блондинка,яка хоче перефарбуватися в більш темну брюнетку. 📍Модель зі світлими волосся середньої довжини, яка хоче руде волосся 📍Модель для яскравого кольорового фарбування (приблизно як на фото): ось мої вимоги: Волосся повинні бути натуральними, не дуже темними, в даний час світлими або пофарбованими в кольорові тони професійної фарбою (в залежності від того, який це колір / марка фарби). 📍Класичний платиновий тотальний блонд (в той час як ваше волосся вже фарбувалося в тотальний блонд і ви маєте відрослий корінь або мелірування ) Дякую
-
Доброго ранку. Чи може хто підказати як краще перевести грош (долари)і з України в Канаду.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість в оренду онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів на тиждень, досвід не потрібен, тож вас зараз цікавить пропозиція роботи
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Кароч, шановна громадо! В мене питання. В мене в будинку живе жіночка із дуже агресивним ротвейлером в якого нема передньої лапи. Але це прям дуже велика агресивна зла тварюка і він кидається на людей тупо за 5 метрів коли когось бачить. Вона часто його вигулює без намордника і добре шо в нього нема однієї лапи бо інакше вона б його хер втримала. Сьогодні спускаюсь на ліфті я вона стоїть із ним біля дверей метрів 5 чи більше, він мене токо побачив одразу став кидатись в мою сторону, вона його реально ледве втримувала і мені довелося сховатися в ліфті. Я вважаю шо це дічь і вона повинна його як мінімум у наморднику виводити тим більш що тварина явно агресивна. Тепер собстєнно питання, кому і як можна на неї поскаржитись?
-
Що саме вас цікавить?
-
vancouver.ca/home-property-development/report-a-dog-incident.aspx#:~:text=Contact-,Phone%20the%20BC%20SPCA%20Call%20Centre,%2D855%2D622%2D7722.&text=Phone%20that%20city's%20animal%20shelter.&text=Phone%20the%20BC%20SPCA%20Vancouver%20Branch%20at%20604%2D879%2D7721.
-
А жіночка сама ніяких ознак здорового глузду не показує? Ну, типу попросити вибачення чи щось таке? Просто щоб оцінити приблизно чи взагалі із раціональною людиною справу маєш. Проблема тут здається із жіночкою, а вже потім, як результат, із собакою ))