Український чат Ванкуверу
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Кароч, шановна громадо! В мене питання. В мене в будинку живе жіночка із дуже агресивним ротвейлером в якого нема передньої лапи. Але це прям дуже велика агресивна зла тварюка і він кидається на людей тупо за 5 метрів коли когось бачить. Вона часто його вигулює без намордника і добре шо в нього нема однієї лапи бо інакше вона б його хер втримала. Сьогодні спускаюсь на ліфті я вона стоїть із ним біля дверей метрів 5 чи більше, він мене токо побачив одразу став кидатись в мою сторону, вона його реально ледве втримувала і мені довелося сховатися в ліфті. Я вважаю шо це дічь і вона повинна його як мінімум у наморднику виводити тим більш що тварина явно агресивна. Тепер собстєнно питання, кому і як можна на неї поскаржитись?
-
Що саме вас цікавить?
-
vancouver.ca/home-property-development/report-a-dog-incident.aspx#:~:text=Contact-,Phone%20the%20BC%20SPCA%20Call%20Centre,%2D855%2D622%2D7722.&text=Phone%20that%20city's%20animal%20shelter.&text=Phone%20the%20BC%20SPCA%20Vancouver%20Branch%20at%20604%2D879%2D7721.
-
А жіночка сама ніяких ознак здорового глузду не показує? Ну, типу попросити вибачення чи щось таке? Просто щоб оцінити приблизно чи взагалі із раціональною людиною справу маєш. Проблема тут здається із жіночкою, а вже потім, як результат, із собакою ))
-
Я все ж таки рекомендую підійти до неї (може зайти в гості) і вказати пункти закону, які порушуються. Я вище надав закон. Там є чітка позиція Muzzling aggressive dogs 4.3 In addition to complying with section 4.2, a person who keeps an aggressive dog must not permit, suffer, or allow the dog to be on a street or other public place or on any other property that such person does not own or control unless such person has muzzled the dog to prevent it from biting another animal or a person, except when the dog is participating in an event sanctioned by the Canadian Kennel Club. Можеш так і казати, що я типу не проти собак, але вашу боюсь і якщо буде без намордника, буду вимушен репортити про це