Український чат Ванкуверу
-
Але народу все одно багато в такі ночі
-
Але я насправді не експерт, так що може у вас як раз і вийде побачити))
-
Тільки подбайте про тепло)
-
В районі Ванкуверу їх можна побачити максимум кілька разів на рік, та й то if you’re lucky, бо ми досить південно, тут багато світлового забруднення, плюс потрібне безхмарне небо, що в наших краях буває не так часто) Якщо хочете пополювати, раджу встановити додатки накшталт aurora forecast, що присилають сповіщення коли є високі шанси побачити північне сяйво, при цьому треба бути готовим серед ночі поїхати за місто, наприклад, на sea to sky. Ну або летіти в Yellowknife чи Churchill, там сяйво є до 300 днів на рік)
-
Минулого року з Burnaby Mountain класно було видно www.instagram.com/p/CU79_PmJ85q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Але в місті як вже сказали дуже важко побачити. Найкращі місця недалеко від міста, це Porteau Cove, Pitt River, Spanish Banks та Burnaby Mountain
-
💔💔💔 🥀 Жінка, що вижила в лютому, знову збирає валізу. Складає туди шампунь, помаду, білизну і тепловізор, Загорнуту в жовту газету фамільну бабусину чашку, Сукню молодшої доньки, в якій та ішла до причастя, Спортивний костюм, ліхтарик, рацію, сірники, Нанизані на мотузочку сином засушені ягідки, Кросівки, гумові капці, карту місцевості, дощовик, В шовкову сукню замотаний батьків старий дробовик, Прапор, прошитий осколками піксель, весільне фото, Парфуми, блузку, в якій ходила колись на роботу, Турнікет, бандаж, кровоспинне, ароматичні свічки, Старшою донькою вишиті хрестиком сорочки, Спідницю, сухі галети, шеврони, компактний фен, Від шлунку, від кашлю, від горла, ібупрофен, Книжку, лептоп та мишку, сухі трояндові пелюстки, Курячого бога із дна швидкої гірської ріки, Переноску із кішкою, квітчасту мамину хустку, Капелюшок, в якому літала в Італію у відпустку, Крем від зморшок, баночку з чорним перцем... Останнім жінка зверху кладе своє пульсуюче серце. Жінка, що вижила в лютому, вириває себе з корінням. Історія знову пишеться втраченим поколінням. Сьогодні, 18 грудня, Всесвітній день мігранта...
-
Привіт! Знаю, що серед вас неодмінно є люди, які б порадили місця із крутою святковою атмосферою)) Наприклад, різдвяні ярмарки або красиві інсталяції неподалік Даунтауну. Заздалегідь вдячна за підказки 🤗
-
Друзі, привіт! Хто планує на вихідних цих/наступних може поїхати покататись на лижах/бордах? 🎿 ⛷️ 🏂 🏔️ Хтось щось дивився в цьому напрямі ?
-
Привіт всім. Чи може хтось підказати по хелф карті? Хотів заповнити заявку на її отримання і там питалось чи ви одружений. Я вказав що так і далі мене направило вводити дані дружини та дитини. А якщо вони сюди приїдуть тільки весною то варто їх вводити зараз чи ні? Підкажіть якщо хтось з таким зустрічався...
-
Я б такий щоб поїхати на одну з місцевих гір ввечорі після роботи ))
-
В мене телус 75 швидкість, я задоволена))
-
TELUS PureFibre найшвидший, але один із найдорожчих
-
Подивіться чи є в Вашому районі інші провайдери які перепродають інтернет від Телус або Шо. Наприклад Novus, Lightspeed, oxio, babbl
-
Телус одна из лучших связей если подключать семьей то будет дешевле
-
🇺🇦 Дошка оголошень для українців у Ванкувері. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡ спілкування зі співвітчизниками; ➡ корисні знайомства; ➡ ресурси для пошуку роботи та житла. Ukrainian Canada & USA організовує масштабні благодійні заходи. Це найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Ми вже об'єднали українців США та Канади в таких містах: Нью-Йорк, Чикаго, Філадельфія, Маямі, Лос-Анджелес, Вашингтон, Бостон, Торонто, Монреаль, Оттава та Ванкувер. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Ванкувера в соціальних мережах: Instagram Сторінка в Facebook Telegram Instagram USA ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Просимо Вас перед кожним оголошенням, добавляти # Навігація по #️⃣: #робота – пошук роботи, вакансії; #новини – цікаві події, акції, новини США та світу; #допомога – пошук допомоги або її надання; #житло – пошук, оренда, продаж житла; #підкажіть – пошук різної інформації; #знайомства – пошук нових друзів😉.