Український чат Ванкуверу
-
Знайшли одна одну, тільки вище листати
-
Привітик ,чи є хтось із майстрів манікюру які працюють у районі Surrey?
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви переплачуєте за звʼязок або хочете кращі умови, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 Не реклама
-
/Терміново всі хто має емайл та адресу підпишіть петицію до 3годин не вистачає 130 голосів
-
petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496
-
є фірми, був якийсь румовний чатік ванкуверскький наче але від українців, там були специ + по групам типу Українці у Ванкувері в фб було теж, пошук допоможе все що радили люди, що краще не страждати зі старою машиною бо виходить одне на одне якщо свіжа до 5 років і не дача логан то наче ок
-
о це колекційна мабуть буде
-
скинув в приват
-
Друзі. В п'ятницю 25го числа в Нью Вестмінстері на Front Street Кібер-Січ буде мати Українську Палатку на фестивалі Fridays on Front. На фестивалі зазвичай багато людей і всі в основному канадці, тому буде ціль - нагадати про Україну і про війну і про то хто є хто в геополітичних відносинах, і про наслідки. В палатці будуть продаватись картини, вишаванки, всякі сувеніри та буде мастер-клас для дітей робити янголят жовто-блакитних з лєнточок. Всі профіти підуть на зсу (індивідуальні бригади та фонди адекватні). Там буде багато канадців, тому хто хоче, вдягайте вишиванку і залучайтесь до дипломатичної роботи як це будемо робити ми😈😈 З 5 до 9 вечора 25 серпня. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Фестиваль організує City of New Westminster разом с Douglas College та Downtown New West. Посилання на подію: downtownnewwest.ca/Fridays-On-Front
-
Терміново будьласка це дуже важливо!!
-
petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496
-
/Терміново всі хто має емайл та адресу підпишіть петицію до 3годин не вистачає 130 голосів
-
Я підписав. Підпишіть хто хоче, щоб русня в результаті не вешталась тут із своєю символікою.
-
закрито для підписів вже