Український чат Ванкуверу
-
Там 2174 голоси були пару годин тому
-
Там 600 треба чи 500. Звідки взяли що не вистачає 130 голосів?
-
Це важливо для всіх ! також для спокійного перебування Канаді ,так як тут також є люди які можуть бути небезпечні. Якщо в якихось організаціях вам будуть говорити чого ви сюди приїхали і що Українська мова неважлива або взагалі Україна не повинна існувати Повідомляйте до UCC а нашій провінці це Ірина Широка Геллер та її команда
-
Моя особиста порада - це більш поширювати такі речі, бо навіть попри те, що я в 5 різних чатах перебуваю особисто побачив цю петицію тільки двічі - перший раз підписав, другий раз за декілька годин до кінця петиції. Так, можливо десь ще було, але за кількостю повідомлень такі речі часто губляться, хоча б раз на 3-5 днів нагадувань було б загалом непогано для результату. Я впевнений, що люди просто так не сканують сайти канадських петицій, то ж, нажаль, можна сповістити про це тільки постійним нагадуванням в чатах - більше людей побачать, бо у всіх різні графіки роботи та побуту
-
Потрібні люди на установку онячних панелей. Ванкувер, оплата висока!!!
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією
-
Ось ця?)))
-
Бачив її не тільки тут, підписав тижні три тому, але здається більшості фіолетово. Навіть була якась з..лупа, яка була проти та навалювала що це хернч і ми не на що не впливаємо
-
Краще б ти користувався нею по призначенню, а не словами розкидувався позаочі. Раз такий патріот чому ти ще в Канаді? І по факту я був правий, а ти назвем це "промахнувся", і ще пиздіти ще щось там будеш? За ротом слідкуй своїм
-
хотів щось відповісти, а потім зрозумів що настільки пох..й, що буду далі кіно дивитись
-
Пробудили прадавнє зло
-
Привіт усім Чи є тут хтось, хто здавав road test саме в Ванкувері? Було б цікаво дізнатись про ваш досвід
-
Тут твій коріш нещодавно заходив, звав всіх грати в сквод. Вам реально треба об’єднатись 😄
-
Це ти про кого ?
-
Про тебе лол 😄😄😄
-
До чого було сказано? Пояснеш?
-
А чому я коріш його ?
-
Головне шоб не токсік🥰😊😌
-
Типу ти як провокатор ?) (Лол)