Український чат Ванкуверу
-
його ще немає. тільки анонс
-
Не заплатив за сервер. Хоча можливо він впав раніше.
-
Написала в особисті повідомлення.
-
А куди зник, щоденний апдейт подій?
-
Вітаю, шановні українці. Нагадуємо про івент 24 серпня з приводу дня Незалежності України. ⠀ 💙Що планується: Живий Ланцюг Єдності. 💛Мета заходу: показати єдність та що ми пам'ятаємо за що боримося, що продовжуємо допомогати (кожен своїми силами) та пам'ятаємо, що в Україні війна. 💙Чому ваша присутність важлива: бо без вас, ця боротьба неможлива. Ваша допомога цінна, так як і присутність (по можливості), і світ повинен бачити, що боротьба триває і Україна - незалежна 💛Де: Burrard Bridge, Vancouver 💙Коли: 24 серпня, четвер 💛Час: 7 РМ. Дуже вдячні за долучення до заходу вчасно, щоб зробити ланцюг з наших рук ⠀ Хто на машинах, то є варіант парковки тут is.gd/LZVGOr Там буде координатор з 6.30 РМ, щоб ще був час дойти до мосту. Кому зручно паблік транспортом, запрошуємо зустрітися одразу на середині мосту о 7 РМ. ⠀ ⏱Тривалість: приблизно до 8РМ ⠀ Приносьте українські прапори та символіку 🇺🇦 Дякуємо
-
Доброго дня! Мене звати Лариса я з міста Чернівці. Хочу вам запропонувати свої послуги швеї. Я можу відремонтувати ваш одяг та одяг ваших рідних, відшити невеликі замовлення .Живу у Vancouver ,Marine Dr. (поряд станція метро)Прошу звертайтесь в особисті повідомлення.
-
Кому потрібно, скину в приватні посилання на магазин де замовляю cтіки до Айкосa дешевше. Там також є стіки до Глo.
-
Українські військові здійснили висадку в Криму в рамках спецоперації, — ГУР. Відбувся бій сьогодні зранку за участю плавальних засобів та авіації. Всі завдані виконано.
-
Разом за вчора: -1 С-400 з усіма ракетами та екіпажем, + МІ-8 з запчастинами до СУ-27 та СУ-30, с. Роботине наше, - пригожин і ко... Гарне свято!
-
БорЕмося
-
Всім привіт, я переїжджаю в нову квартиру і ділюся своєю кімнатою в basement.Кімната не велика але повністю з меблями як на відео і своїм туалетом і раковиною, душова буде спільна з іншими мешканцями. Пральна машинка і сушарка присутній (є електронна і звичайна як на фото) У даному Basement 3 кімнати, в одній живе тихий студент, а в другій людина з відділу продажів в компанії Telus. Господар розглядає лише чоловіків як орендар. Ціна 800 на місяць всі комунальні послуги та інтернет включені. Локація відмінна 15 хвилин пішки до станції Skytrain Joyce-Collingwood або 3 хвилини на автобусі. У 10 хвилинах на автобусі є Walmart, Superstore, Save-on-foods та багато іншого. Адреса будинку: 3407 E 29th Ave, Vancouver, BC V5R 1W7. Заселитися можна з 16 вересня, так що комусь цікаво дайте мені знати я передам ваші контакти господарю будинку 🏠