Український чат Ванкуверу
-
Всім привіт, я переїжджаю в нову квартиру і ділюся своєю кімнатою в basement.Кімната не велика але повністю з меблями як на відео і своїм туалетом і раковиною, душова буде спільна з іншими мешканцями. Пральна машинка і сушарка присутній (є електронна і звичайна як на фото) У даному Basement 3 кімнати, в одній живе тихий студент, а в другій людина з відділу продажів в компанії Telus. Господар розглядає лише чоловіків як орендар. Ціна 800 на місяць всі комунальні послуги та інтернет включені. Локація відмінна 15 хвилин пішки до станції Skytrain Joyce-Collingwood або 3 хвилини на автобусі. У 10 хвилинах на автобусі є Walmart, Superstore, Save-on-foods та багато іншого. Адреса будинку: 3407 E 29th Ave, Vancouver, BC V5R 1W7. Заселитися можна з 16 вересня, так що комусь цікаво дайте мені знати я передам ваші контакти господарю будинку 🏠
-
В даний час у мене триває навчальний процес та практичний тренінг з ліцензованими спеціалістами по eміграції. Тож зовсім скоро зможу вас консультувати та допомагати якомога швидше пройти шлях до важливого статусу PR! А поки - порадійте за мене і запишіть собі в нотатки корисний контакт "Антоніна eміграційний консультант +14315887373" 🙂
-
З днем прапора, друзі! 🇺🇦 В цей особливий день хочу розповісти вам про свої новини! Але по порядку: Мене звуть Антоніна, можна просто Тоня. До переїзду в Канаду я тривалий час працювала стюардесою. Вільно володію українською, англійською та іспанської мовами. 4 роки тому я переїхала до Манітоби, а згодом до Британської Колумбії. Усі процеси, пов'язані з eміграцією та переїздом проходила сама. І паралельно допомагала друзям та знайомим розбиратися у цих питаннях. З початку повномасштабного вторгнення і створення програми CUAET я вирішила, що маю можливість і знання для допомоги українцям в питаннях прихистку в Канаді. Я допомагала оформляти заявки, обирати провінцію, організовувати переїзд, адаптуватися, тощо. І часто отримувала фідбек, що роблю це максимально професійно. Це мене надихнуло розібратися в процесах більш глибоко (користуючись нагодою, дякую всім хто підганяв і підтримував!☺️)
-
Так ,так само думаю … але хотілося б вірити в найкраще .
-
Ой, та росіяни нінащо не здатні, які надії
-
Начебто Вагнери кажуть що готові мститися ,але вони всі там балакають багато і мало роблять … тож не віриться …але надія помирає останньою .
-
Вже йшов,не дійшов ,тож хай все відійде ,дасть змогу іншим піти…
-
Так ,тож сьогодні 2 свята)