Український чат Ванкуверу
-
Ну на жаль, все дуже залежить від контент мейкерів . Багато з них використовують цю платформу і рідше щось інше. Я намагалась не використовувати тік-ток взагалі, але це жах , як важко знайти потрібний мені контент без цієї платформи 🥲 поки немає якісного замінника - є що є . До речі, буду рада якщо порадите декілька, може я щось пропустила 🤷🏼♀️ P.S : Але це не відміняє що тік ток - хуйня, така сама як і китай.
-
Ну да, ті хто намагався це не робити , про те вже не розкажуть. Насправді, то особистий вибір кожного. Я досить терпимо відношусь до чужих слабкостей. Це вільна країна. Як сусід не димить у мене під вікном і не починає потім дурний регіт серед ночі, мені абсолютно байдуже, що саме він з собою робить.
-
Мене реклама проінформувала, що до нас Калуш приїжджає. Якщо комусь цікаво сходити на концерт
-
Скажу по секрету, якщо мати нормальний спосіб життя і не вживати цигарки, алко, займатись регулярно правильно спортом + правильно харчування мати - то шанси що треба купляти ліки знижаться дуже сильно. Взагалі блін якщо подивитися на те що суспільство робить на макро рівні - то це поведінка ідіота. З одного боку всі люблять мак Дональдс, пиво, траву і лежачий образ життя, а з іншого - ой а що це, ліки треба купувати? По ітогу виходить подвійний демедж і подвійні витрати.
-
Проблема в тому, що в тік тоці є багато хороших ресурсів до використання і без його використання важко відслідковувати тренди 🥲😅