Український чат Ванкуверу
-
Скажу по секрету, якщо мати нормальний спосіб життя і не вживати цигарки, алко, займатись регулярно правильно спортом + правильно харчування мати - то шанси що треба купляти ліки знижаться дуже сильно. Взагалі блін якщо подивитися на те що суспільство робить на макро рівні - то це поведінка ідіота. З одного боку всі люблять мак Дональдс, пиво, траву і лежачий образ життя, а з іншого - ой а що це, ліки треба купувати? По ітогу виходить подвійний демедж і подвійні витрати.
-
Проблема в тому, що в тік тоці є багато хороших ресурсів до використання і без його використання важко відслідковувати тренди 🥲😅
-
Моя двоюрідна сестра живе в Філаделфії, працює сімейним лікарем. Каже, що досить часто , як трапляються нещастя типу інсульту, рахунок від лікаря може складати $100к та більше. Не всі страховки покривають , навіть частково, такі витрати . Людям доводиться у разі такої біди, подавати на банкоутство.
-
Та я платив з моєї зарплати $80 раз в 2 тижня за так звані бенефіти за супер класну страховку. І всеодно воно не покривало 100% медичних витрат.
-
Мабуть є різниця робити за направленням лікаря чи за власною ініціативою іноземного громадянина. Можливо є відмінність між оізними штатами. Та я на місті шукав різні опції. Навколо було досить багато саме COVID діагностичних лабораторій. Всюди були люди, всюди ціни примірно однакові
-
Та ні, я безкоштовно робив тести на ковід. Мабуть залежить де саме ви хотіли його зробити
-
Рік тому вірушали сім‘єю в круіз із LA. В той період, щоб потрапити на корабель, треба було надати тест на COVID . Взяли з собою тести. У нас їх в аптеках белзкоштовно роздавали. Там же, такий самий тест коштував $140 . Свій використовувати та показати їм результат не можна. У круїзному терміналі запропонували зробити цей тест перед відправленням за $100. На сім’ю з чотирьох людей сумма все одно виходить кругленька. Саме смішне, що тестування робилось абсолютно такими самим тестами, як ми мали зтсобою з Канади. …