Український чат Ванкуверу
-
Та я платив з моєї зарплати $80 раз в 2 тижня за так звані бенефіти за супер класну страховку. І всеодно воно не покривало 100% медичних витрат.
-
Мабуть є різниця робити за направленням лікаря чи за власною ініціативою іноземного громадянина. Можливо є відмінність між оізними штатами. Та я на місті шукав різні опції. Навколо було досить багато саме COVID діагностичних лабораторій. Всюди були люди, всюди ціни примірно однакові
-
Та ні, я безкоштовно робив тести на ковід. Мабуть залежить де саме ви хотіли його зробити
-
Рік тому вірушали сім‘єю в круіз із LA. В той період, щоб потрапити на корабель, треба було надати тест на COVID . Взяли з собою тести. У нас їх в аптеках белзкоштовно роздавали. Там же, такий самий тест коштував $140 . Свій використовувати та показати їм результат не можна. У круїзному терміналі запропонували зробити цей тест перед відправленням за $100. На сім’ю з чотирьох людей сумма все одно виходить кругленька. Саме смішне, що тестування робилось абсолютно такими самим тестами, як ми мали зтсобою з Канади. …
-
Оо да, healthcare в Штатах це взагалі пздц. Одна із причин, чому я звідти звалив) По суті платиш $200 за візит (без страховки), щоб тобі просто прописали антибіотики. Ніхто не зацікавлений поставити тобі правильний діагноз і спробувати вилікувати. Просто плати бабки і забирай свій рецепт, бо все ж можна вилікувати антибіотиками. Навіть коли в мене була страховка, ніякого бажання іти в ті лікарні не було, всеодно знав чим той похід закінчиться - антибіотиками 🫠
-
Люди в США та Канаді мають дещо різну структуру витрат. Тут не завжди коректно порівнювати влоб. В Канадських містах зазвичай немає настільки різкого розшарування на погані та гарні райони. В США не дай Бог навіть легко захворієш, всі можливі переваги в доходах та видатках, миттєво будуть зведені до нуля
-
Я прожив 7 років у США у різних штатах, і з впевненістю можу сказати, що у Канаді все дорожче, якшо брати до уваги зп - ціни. Особливо їжа на виніс в Канаді супер оверпрайзд (крім Тім Хортонса, хз як він досі такий дешевий). По суті тут ціни такі ж як в США в американських $, але зарплата в канадських $
-
Найближче американське Костко в Белінхамі. Був там недавно. Дуже незначні відмінності в асортименті. Майже на все ціна така сама, або з урахуванням курсу дорожча. Як скуплятись там , треба весь час мати на увазі, що не всі продукти дозволено варзити у Канаду. Ще є ненульова вірогідність, що на кордоні заставлять сплатити мито та податки. Бувають іноді виключення, та , зазвичай, сенсу скуплятись там немає. У FB є окрема група канадців, що діляться корисними порадами закупівель у Белінхамському Костко
-
я, наприклад, не купляю там курку вона мені воняє. тому замість великого лотка за $25-30, я беру в іншому магазині за $15 і мені ок В НоФрілс можна ще дешевше знайти по deals 👀
-
скупляйтесь в NoFrills і у вас буде такий же рахунок 😉