Український чат Ванкуверу
-
Ну взагалі то ні, його батьківщина - Китай
-
От повірити не можу шо в тебе нічого китайського нема
-
Тим часом твій телефон > зібраний в Китаї
-
Ну якщо не зроблен в Китаї. Я кароч проти Китаю, вважаю що купувати китайське це майже як купувати російське
-
Тому що японський ))
-
Соєвий соус норм
-
Як і все китайське
-
Тікток то китайська залупа
-
Тікток до добра не доведе )
-
Думаю я знайшов пояснення до поведінки деяких персонажів у чаті))
-
vm.tiktok.com/ZMjjmNsMv/
-
В мене www.koodomobile.com/en , нічого не відвалюється, користуюся більше року-задоволена. Можу реферал скинути, там якийсь бонус вам та мені буде, після того, як почнете користуватися.
-
Банківський акк треба закрити, бо по закінченню безкоштовного користування вони почнуть чаржити якусь суму, щоб потім не було проблем, сходіть до відділення та закрийте, це дуже швидко робиться. Вони кажуть, що можна закрити та по телефону, якщо ви не в країні, але скільки вам це буде коштувати с мобільним оператором с іншої країни теж, питання.
-
всі починали з пива
-
короче, загугліть самі. Я сам не вживаю, просто чого просто так триндіти коли є дослідження
-
Most people who use marijuana do not go on to use other, “harder” drugs www.cdc.gov/marijuana/health-effects/risk-of-other-drugs.html
-
the majority of people who use marijuana do not go on to use other, "harder" substances nida.nih.gov/publications/research-reports/marijuana/marijuana-gateway-drug
-
це не моя думка, це дослідження. Ось вам посилання на National Institute on Drug Abuse або Center for Disease Control and Prevention.
-
Всім привіт 🙋♀️ Недавно переїхала до Ванкувера. Займаюсь професійною фотозйомкою та редагуванням фото(ретуш). Запрошую на фотосесію. Вартість для перших трьох бажаючих становить 💯 &. Заходьте на мою нову сторінку в інста: instagram.com/_z_e_m_ph_y_r_a_photographer?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Я би , у Вашому випадку, уточнив - «поки ще не наркомани…». Ще раз наголошую, я повністю підтримую право індивідів ( сторонніх для мене) робити з своїм тілом та розумом все, що забаганеться, включно з забиванням гвізка у власний лоб та евтаназією.
16 Jan 2023, 06:08
23348/37352
about 9 hours ago