Український чат Ванкуверу
-
Банківський акк треба закрити, бо по закінченню безкоштовного користування вони почнуть чаржити якусь суму, щоб потім не було проблем, сходіть до відділення та закрийте, це дуже швидко робиться. Вони кажуть, що можна закрити та по телефону, якщо ви не в країні, але скільки вам це буде коштувати с мобільним оператором с іншої країни теж, питання.
-
Всім привіт 🙋♀️ Недавно переїхала до Ванкувера. Займаюсь професійною фотозйомкою та редагуванням фото(ретуш). Запрошую на фотосесію. Вартість для перших трьох бажаючих становить 💯 &. Заходьте на мою нову сторінку в інста: instagram.com/_z_e_m_ph_y_r_a_photographer?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
-
Я тут вже 7 років, і можу теж саме підвердити по своїх знайомих. Я сам колись полюбляв курити травку, ще в Україні, але потім зрозумів що це абсолютно відбиває бажання вчитися і стаєш лінивим. Тому й кинув, чого і всім бажаю :)
-
Накину на вентилятор. Живу тут 9 років, сам не курю, але багато друзів курили траву стабільно кожен день. Всі, як на підбір, сказали що трава в них відбиває бажання щось вчити нове та рости по кар'єрі. Всі вони кинули траву, бо зло. Яле якщо ти бажаєш стояти в старбаксі все життя, то велком
-
А що поганого стояти в старбаксі ? Чи це якась гірша професія ніж інші ?
-
Тобто ти на серйозно з'являєш, що є погані професії і що людина яка працює в старбаксі не заслуговує на повагу до її професії або її роботи ? Цікаво у вас все 🤔
-
100% наркоманів раніше вживали воду
-
Так, говориш з власного досвіду? Бо я знаю багато інших прикладів