Український чат Ванкуверу
-
100% наркоманів раніше вживали воду
-
Так, говориш з власного досвіду? Бо я знаю багато інших прикладів
-
Де він писав про неповагу?! Ситуації в житті бувають різні, кому, як не нам-емігрантам це розуміти. Але , як для людини потолок бажань це розливати кофе та драїти сортири за мінімалку, то тут вже виникають питання. Хоча, навіть на такий суперечливий для багатьох , вибір людина має повне право
-
Значить у нас різний досвід, бо в моїх друзів та знайомих є інший досвід. Хто захоче - той зможе 🤗
-
Залиште людей в спокої і їхні Бажання теж. Якщо хтось так - най так буде . А те як ви говорите про це , вже показує неповагу до їх і їхнього вибору
-
Я прямо пишу, що поважаю вибір кожної особи, а Ви звинувачуєте мене у неповазі…. Та поважаючі чужий вибір, я також маютправо його не розділяти, чи не так?. Я живу у Канаді 7 років і мені особисто у житті довелось тут побувати у дуууууже різних ситуаціях, роботи теж довелось перепробувати дуже різні. Мій вибр - намагатись досягти більшого. Це злочин?
-
Я засуджувала ваш вибір чи просила з повагою відкликатися про людей які стоять в Старбаксах?
-
Я ніде не висловлював неповагу до працівників Старбаксу. Більше того, впевнений, це непогана опція для деяких людей на деякий час. Як перша робота для ньюкамера, студента чі школяра-тінейджера - краще не придумаєш. Та я точно ніколи не зрозумію того, хто задовольниться такою роботою на решту життя і не захоче рухатись далі
-
Бо у кожного різна мотивація . Я б теж не залишилась працювати офіціанткою все життя. Я лише кажу ,що знаю людей, що багато чого досягли навіть в такій йобнутій сфері як сфері обслуговування (P.S .гастрономії) Комусь це дійсно подобається ,бо ми усі різні і тому мені здається, це крутим .