Український чат Ванкуверу
-
А теж чув про класні кар'єри в маку в Україні. Але ж ви подивіться на це з іншої сторони. Скільки років мак в Україні і тут. Скільки відкритих ретсоронів в Україні і тут. У нас відкрився 25 років тому і на всю країну лише 111 ресторанів. У Канаді з 1967 року, на приблизно таку саму кількість населення ми маємо 1462 ресторани
-
Та блін:) в усіх організаціях +- однаковий промоушен рейт. 1 людина не може ефективно керувати більше ніж +-10 людьми тому що втрачається якість комунікації. Тому де б ти не був на +- 10 працівників потрібен 1 супервайзер, на 10 супервайзерів хтось вищє і т.д. рейт майже всюди буде +- однаковий. Просто якщо ти супервайзер десь в it або нефтянці - ти будеш отримувати більше. Ну і так. Каву не треба 10 років базову вчитись варити. А наприклад робити навіть базову хірургічну процедуру- треба вчитись декілька років.
-
В мене 7к + підписників 100к + лайків і штук 40 відео там. Тік ток норм тєма по контенту. Але може висмоктувати час. Ну а китайський слід там я хз. Поки не зрозумів чому тік ток треба уникати. Бо Китай купляє у росії ? Чи краде дані? Чи що саме?
-
-
Щоб спростувати тезу про те, що в закладах масового харчування починати працювати на касі/низькій посаді - тупикова для карʼєри рішення достатньо і одного прикладу. Чи є якийсь критерій скільки прикладів достатньо? Тобто виходить, що теза має вже звучати інакше, бо робота на касі виявляється все ж таки не в усіх випадках на решту життя? А карʼєрний рост можливий і великі бренди можуть собі дозволити мотивувати свій персонал історіями успіху в середині компанії, тим паче, що такий менеджер знає все вже наочно і самостійно як все працює від самого клієнта.
-
Але я просто припускаю, що ви гадаєте на кавовій гущі, бо загалом не знаєте як працює система і просто вирішили довіритеся шаблону, що усі, хто в закладах масового харчування - то вже все, хрест на них малюйте. Якщо людина ставить собі мету і розуміє як працює система - вона доволі легко може дорости до керуючого закладом. При чому я знаю такі випадки, наприклад, на АЗС, коли людина з роботи на вулиці доходила до керуючого станцією і таке інше.
-
Для цього і в мене стоїть контролер часу 🥲 бо інакше засмоктує
-
Це десь біля води?)