Український чат Ванкуверу
-
-
Реально, ну це просто упередженність, яка просто на власному якомусь інфопузирі. Я правда не маю часу зараз шукати окремо Київ, тому що (сюрприз) не дуже це публікується офіційно, але якщо взяти зріз по країнам, то Ukraine murder/homicide rate for 2020 was 3.87 Canada murder/homicide rate for 2020 was 2.01 Це як раз на душу населення. Щодо новин, ну ось вам той самий 2020 24tv.ua/zhorstoke-vbivstvo-2-divchat-kiyevi-novorichnu-nich-obvinuvachenim_n2041691 www.rbc.ua/ukr/styler/ubiystvo-kieve-lysoy-gore-zhutkie-podrobnosti-1600926620.html poglyad.tv/zarizanyj-nepodalik-akademmistechka-vidomyj-aktyvist-z-dtsp-oleksandr-karasov-article Ще раз, я не кажу, що це нормальні випадки і що Київ був прям жахливим, але не перший раз бачу вислови, що тут було - там не було. Це трошки з разряду "краще там, де нас нема" чи ностальгії, але якщо це поширювати, то комусь це в голову засяде, він може необізнано поширювати ці наративи серед знайомих Канади, що знову ж таки, може місцями пошатнути відношення до української діаспори.
-
Мене як і всіх більше турбують рандомні атаки на незнайомців
-
1. Злочинці запросили нібито для спільного відпочинку двох дівчат 2000 та 2003 років народження. > були знайомі. За чаркою 2. Напередодні чоловіки познайомилися і розпивали спиртні напої на Лисій горі. Під час застілля між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. > були знайомі. За чаркою 3. У ході досудового розслідування уже встановлено, що зловмисники запросили 33-річного знайомого на прогулянку до лісу і напоїли снодійним, щоб безперешкодно заволодіти його майном. > були знайомі
-
От саме до смерті
-
Шанс вижче того шо тебе різануть чи того шо тебе машина зіб’є в місті?
-
Може в нас Київський метрополітен може похизуватись такою ж кількістью стаббінгу, як в метро в Торонто?
-
Закину офф-топ, але від стеббінгу в рік помирає 200-300 людей, а від ДТП - тисячі)) Мене в Україні завжди найбільше лякала можливість померти на рандомному пішоходному переході, а не від ножа в перевулку. І в Канаді за 2016 рік кількість смертей від ДТП менша ніж у нас в три рази. Теж цікава статистика en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_traffic-related_death_rate
-
Ти просто конфірмнув мої слова t.me/ukrvanchat/34113 3/3 не рандом
-
А що з цього незрозуміло?😳
-
Тому показник на душу населення не дуже об’єктивний в цьому контексті
-
Так на самому початку діалогу було заявлено про рандом атаки та пояснено чому
-
А що це має до діалогу? Від отруєння їжею 3000 американців у рік помирають
-
По-перше, важко оцінити строк такого знайомства, адже іноді воно відбувається в той же день. Чи вважаєш ти знайомими тих, з ким познайомився кілька годин тому? Ну і так, якийсь дивний аргумент, що раз були знайомі, то 30+ ударів ножем - то нормально. По-друге, це просто перші 3 посилання, тебе зараз якщо статистика просто на душу населення не колишить, то що я можу сказати? Ти може ще порівняєш, наприклад, рівень злочинів з торгівлею людьми, чи кількість безповоротньо зниклих?