Український чат Ванкуверу
-
Шанс вижче того шо тебе різануть чи того шо тебе машина зіб’є в місті?
-
Може в нас Київський метрополітен може похизуватись такою ж кількістью стаббінгу, як в метро в Торонто?
-
Закину офф-топ, але від стеббінгу в рік помирає 200-300 людей, а від ДТП - тисячі)) Мене в Україні завжди найбільше лякала можливість померти на рандомному пішоходному переході, а не від ножа в перевулку. І в Канаді за 2016 рік кількість смертей від ДТП менша ніж у нас в три рази. Теж цікава статистика en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_traffic-related_death_rate
-
Ти просто конфірмнув мої слова t.me/ukrvanchat/34113 3/3 не рандом
-
А що з цього незрозуміло?😳
-
Тому показник на душу населення не дуже об’єктивний в цьому контексті
-
Так на самому початку діалогу було заявлено про рандом атаки та пояснено чому
-
А що це має до діалогу? Від отруєння їжею 3000 американців у рік помирають
-
По-перше, важко оцінити строк такого знайомства, адже іноді воно відбувається в той же день. Чи вважаєш ти знайомими тих, з ким познайомився кілька годин тому? Ну і так, якийсь дивний аргумент, що раз були знайомі, то 30+ ударів ножем - то нормально. По-друге, це просто перші 3 посилання, тебе зараз якщо статистика просто на душу населення не колишить, то що я можу сказати? Ти може ще порівняєш, наприклад, рівень злочинів з торгівлею людьми, чи кількість безповоротньо зниклих?
-
Якийсь ти дивний. По-перше, я прийшов в діалог про наратив "Київ був безпечнішим", а не тебе особисто вмовляти, що місто, де тебе знайомий може вбити 30+ ножевих нічим не безпечніше ніж тебе може хто завгодно вбити. По-друге, я тобі навів статистику - ти, поки що, тільки власні відчуття. Якщо тобі таку новину дати - www.pravda.com.ua/news/2022/11/22/7377411/ - ось для людини, вбитою кілєром - це було рандомне вбивство? Чи ти живеш такий, бізнес робиш, тебе прийшли, вбили за це - і це вже "не рандомне"? А якщо це рандомне, то виходить за новинами 1:1 і ми далі зараз будемо тут шукати новини, у кого буде більше саме рандомних?
-
Нє, хтось вирішив по фану когось рандомно вибрати для заказаного вбивства Ну шо ти несеш