Український чат Ванкуверу
-
По-перше, хто сказав, що вбивство в лісі вже було заплановане? По-друге - є факт вбивства, воно відбулося, ти так і не відповіла - яка різниця для загального суспільства, якщо і там і там існує істота, готова когось позбавити життя. Тобі легше від факту, що воно відбулося десь в лісі, я не розумію?
-
/me тримаюсь зі всіх сил, щоб не влитись в срач далі
-
Я вже подивився загальну статистику по країнам. Мені до района звузитись? Може до вулиці? Чи до того моменту, коли ви просто будете задоволені, що значить ви праві? Так, ладно, народ, я зрозумів. Дуже шкода, що ви живете в такому жахливому місті, бо якщо б ото десь в лісах когось нарізали - то інша справа, головне, що не рандомно. На цьому вибачте за срач, але наврядчи хтось кого тут вмовить на щось інше.
-
Як напишете - киньте лінк😊😉
-
@PhinLive
-
Так загалом є така штука, загальна, як презумпція невинності, не я маю тобі доказувати, що твої голословні звинувачення є правдою, а навпаки. А поки ти "відчуваєш" і сидиш поважний такий, неси тобі статистику, щоб ти змінив свою думку. Да сиди думай собі далі
-
Ага, прям "рандом". Чувак, реально, це останній раз коли я загалом тебе відповідаю, але якщо ти вважаєш, що такою поведінкою ти кого "зачепив" чи "затролив" - то ні, якось пофігу. Окремо є питання, чи взагалі це нормальною практикою тут вважається, бо якщо ти тут від мого ім'я будеш свою пургу нести - то мені б такого просто не хотілося б.