Український чат Ванкуверу
-
@PhinLive
-
Так загалом є така штука, загальна, як презумпція невинності, не я маю тобі доказувати, що твої голословні звинувачення є правдою, а навпаки. А поки ти "відчуваєш" і сидиш поважний такий, неси тобі статистику, щоб ти змінив свою думку. Да сиди думай собі далі
-
Ага, прям "рандом". Чувак, реально, це останній раз коли я загалом тебе відповідаю, але якщо ти вважаєш, що такою поведінкою ти кого "зачепив" чи "затролив" - то ні, якось пофігу. Окремо є питання, чи взагалі це нормальною практикою тут вважається, бо якщо ти тут від мого ім'я будеш свою пургу нести - то мені б такого просто не хотілося б.
-
На тебе просто якийсь рандом замовив заказний акаунт, а кажеш шо безпечне місто.. 5 хвилин та вкрали особистість..
-
-
А починалось так красіва
-
Ну типу ти можеш хочаб намагатись уникати певних ситуацій і бути стріт смарт. Ну наприклад не тусуватись вночі на хастінгс із мутними тіпами. Інша справа коли це вдень десь в даунтауні, наприклад на гренвіл. Тут ти звісно теж можеш намагатись уникати, але тоді прийдеться взагалі на вулицю не виходити. Тому рандом атаки взагалом вважаються більш небезпечними. Вони навіть в новинах часто вказують що атака не виглядала як рандомна і саспект скоріш за все знав постраждалого.