Український чат Ванкуверу
-
-
А починалось так красіва
-
Ну типу ти можеш хочаб намагатись уникати певних ситуацій і бути стріт смарт. Ну наприклад не тусуватись вночі на хастінгс із мутними тіпами. Інша справа коли це вдень десь в даунтауні, наприклад на гренвіл. Тут ти звісно теж можеш намагатись уникати, але тоді прийдеться взагалі на вулицю не виходити. Тому рандом атаки взагалом вважаються більш небезпечними. Вони навіть в новинах часто вказують що атака не виглядала як рандомна і саспект скоріш за все знав постраждалого.
-
Якщо чесно, то це реально якісь психічні розлади, бо людина на 1700+ людей вважає адекватною поведінкою, аби довести свою думку, створити аккаунт з тим самим нікнеймом і вдавати себе за людину, яка так його образила. @dtkhnva якщо короткий бекграунд, то товарищ @alreadyinhell дуже згорів, що його аргументи виявилися для мене недостатньоми, що вирішив мене "наказати" і створити аккаунт з тим самим нікнеймом і схожим тегом, і тепер вести бесіду від мого імені тут.
-
Я у Вест Вані, тому зараз я відчуваю, що почнеться. Тому ще раз, для кристальної і прозорої позиції - я не вважаю, що райони Чайнатаун чи інші - безпечні на 100%. Я не вважаю, що жертви нападу там винні, що вони там в цей час жили чи перебували, але я вважаю, що хибно стверджувати, що загалом увесь Ванкувер більш небезпечний за Київ. І саме це я намагався аргументувати. Я розумію, що люди, які там живуть, чи на власні очі бачили якісь жахи того району, вважають інакше, тому я і кажу, що є загальний інформаційний пузирь, щоб клеймети небезпечність усього Ванкуверу і Києву - треба порівнювати офіційну статистику, яка не буде на користь Києва. Можно я на цьому реально закінчу?
-
Привіт ) скажіть будь ласка де зараз отримують ворк перміт ті хто прибує у Ванкувер ? В аеропорті чи онлайн ? Якшо онлайн то скільки часу потрібно чекати ?
-
Нещодавно знайомі прибули, то їм в аеропорту видали
-
*Ковдра