Український чат Ванкуверу
-
Нагадую, хто ми є
-
youtu.be/mOOClonYKmc?si=7sqxRUXlcfM0nFwm
-
Доброї ночі! можливо Хтось хоче собі картку Monobank? Якщо так то Будь ласка, зареєструйтеся за моїм посиланням, і ви отримаєте 30 грн на баланс кешбеку, а я теж отримаю 30 грн. Картку можна зареєструвати за допомогою батьків або самостійно, якщо вам вже є 14 років, за ID-карткою та свідоцтвом про народження. Ось посилання: monobank.ua/r/9c5vjK Дякую та вибачте
-
Обовʼязково
-
Я йому вчора написав що згоден, купую. Але коли я написав що тільки при зустрічі, він сказав що живе у Віслері. Я мол ок не питання, якраз їду сьогодні туди. Заїду і зустрінемось. А він що? Видалив всю переписку зі мною. А тепер ще й видалив свої «оголошення благодійності» після того як я написав що це скам 😁 І це в той час коли українці якраз мають допомагати один одному…
-
Гниди вони
-
Знаю в Монреалі був випадок коли теж одна пара нібито надавала послуги і просила аванс на картку, і кинула людей. Люди звернулись в кіберполіцію, там індифікували цю пару. Потім взнали за інших людей яких кинули. Вже є рішення суда Просто потрібно іти зразу в поліцію
-
Привіт! У звʼязку з переїздом розбираємо гардероб. Можливо комусь будуть цікаві якісь позиції, прошу писати в пп за детальнішими фото. Всі речі в ідеальному або дуже хорошому стані (деякі з них одягались всього пару разів). Територіально забрати можливо: Burquitlam / New Westminster Royal City Center Brentwood mall
-
Привіт . Хтось може порадити хорошого сімейного лікаря у Ванкувері ? Було б добре нашомовного, але і звичайний підійде.
-
Крутецький фільм)