Український чат Ванкуверу
-
Нагадую, хто ми є
-
youtu.be/mOOClonYKmc?si=7sqxRUXlcfM0nFwm
-
Доброї ночі! можливо Хтось хоче собі картку Monobank? Якщо так то Будь ласка, зареєструйтеся за моїм посиланням, і ви отримаєте 30 грн на баланс кешбеку, а я теж отримаю 30 грн. Картку можна зареєструвати за допомогою батьків або самостійно, якщо вам вже є 14 років, за ID-карткою та свідоцтвом про народження. Ось посилання: monobank.ua/r/9c5vjK Дякую та вибачте
-
Обовʼязково
-
Я йому вчора написав що згоден, купую. Але коли я написав що тільки при зустрічі, він сказав що живе у Віслері. Я мол ок не питання, якраз їду сьогодні туди. Заїду і зустрінемось. А він що? Видалив всю переписку зі мною. А тепер ще й видалив свої «оголошення благодійності» після того як я написав що це скам 😁 І це в той час коли українці якраз мають допомагати один одному…
-
Гниди вони
-
Знаю в Монреалі був випадок коли теж одна пара нібито надавала послуги і просила аванс на картку, і кинула людей. Люди звернулись в кіберполіцію, там індифікували цю пару. Потім взнали за інших людей яких кинули. Вже є рішення суда Просто потрібно іти зразу в поліцію
-
Привіт! У звʼязку з переїздом розбираємо гардероб. Можливо комусь будуть цікаві якісь позиції, прошу писати в пп за детальнішими фото. Всі речі в ідеальному або дуже хорошому стані (деякі з них одягались всього пару разів). Територіально забрати можливо: Burquitlam / New Westminster Royal City Center Brentwood mall
-
Привіт . Хтось може порадити хорошого сімейного лікаря у Ванкувері ? Було б добре нашомовного, але і звичайний підійде.
-
Крутецький фільм)
-
Приходьте до мене на діагностику по вітамінах та мінералах, імуномодулятори (противірусні та протибактеріальні натуральні) виберемо серед комплексів Nutrilite за індивідуальною програмою. Замовлення напряму від виробника. Ефективність та безпечність перевірено роками на собі, своїх дітях, клієнтах.