Український чат Ванкуверу
-
Я не хочу казати, що все погано. Зовсім ні! Канада - прекрасна країна і я вдячний Богу, що тут живу. Я кажу, що варто постаратись дізнатись про якмога більше різних боків реальності, щоб за можливості старатись обходити темні сторони. У деяких випадках варто просто триматись від деяких речей подалі
-
на крек ще не готовий сісти
-
я оце думаю може пити почати.. я б міг за державну допомогу
-
ну шо тут скажеш... коли читаю у фейсбуці що українці їдуть у канаду за безпекою і законом сміюсь їм в обличчя. Дружина працює в магазині тому про крадіжки знаю не з інтернету
-
Хастінгс це зрозуміле середовище. А тепер уявіть собі майже те саме, але ці люди відносяться до категорії «тих кому всі винні», тому отримують від уряду досить непоганий велфер ( більше, ніж дехто тут отримує впахуючі від зорі до зорі), має всі страховки , вкючно з жирним дентал і при тому не платять податків.Не те, щоб всі були наркоманами, це не так, є ще значний прошарок хронічних алкоголикіа. Вони складають десь близько 12% від населення міста. Та головне це постійне вбивання в голови всім, що щоб вони не зробили , що саме вони є жертви а всі навколо їм винні. Поліція просто старається не за‘язуватись, бо миттєво підключаються « борцуни за права», що ту поліцію травлять. Був випадок, коли підлітки обеурились, угнали машину, пограбували лікермарт. Стали тікати, скоїли аварію, намагались втекти від поліції. Ті переслідували, намагаючись зупинити почали стріляти та застрелили обдовбану дівчину-підлітка. Ох який же пілнявся зай! Поліцейських, що просто робили свою роботу, просто жорстко травили . Був період, коли кожного дня банди підлітків у складі 10-15 осіб заскакувалиьдо лікьормарту тупо хватали дороге бухло та вискакували. Охорона нічого зробити не могла ( та якби спробували, щеб винуватими залишились) Всі розуміли хтотсаме це робить, впевнений, для поліції навіть особи не були секретом . По новинам показували відео з камер спостереження, замилюючі обличча. І так майже кожного дня по декілька магазинів. Покидьки так знахабніли, що почали писати пости типу «ви прийшли на нашу землю, ми будемо робити, що захочемо та братимемо, що нам потрібно». Потім один з тих виродків просто підскочив та влупив жінку- продавця з розмаху у обличча. Далі вже профспілка працівників лікермартів всиала на диби. Поліція за годину відразу знайшла того вилупка. Дуже сумніваюсь, що то мало для нього якісь серьйозні наслідки. Та після того були змінені правила торгівлі алкоголем. Тепер , спочатку заходиш у передбанник, показуєш ID у камеру, і тільки після цього відкриваються другі двері. Як не дивно, допомогло…
-
Це як раз зупинка автобуса була біля госпіталю і тюрми:) дуже цікаве місце
-
А що може бути жорсткіше за хейстінгс? Бачив вмазаного чувака там який лежав з піною у роті а інший біля нього сцяв… і так ці крапельки іншому на обличчя летіли… змусило задуматися про вічне
-
Расисти -шовіністи кляті…
-
Це скоріш за все, щоб хоч під стіною не лягали…
-
Перевірка на місцевих:))
-
сьогодні доречі гуляв по хейстінгс. Ось вам загадка чому там такий цікавий тротуар?:)
-
Я жив 4,5 роки у Манітобі. Там справді дуже велика давня та набагато більш організована громада. Якось на сторінці «українці Вінніпегу», людина спитала про райони міста. Як на мене, абсолютно нормальне питання для людини, що думає про комфорт та безпеку родини. Я би теж обов‘язково поцікавився. Вінніпег дууууже специфічне місто. Там справді є декілька « негарних районів» куди не варто пхати носа навіть вдень. Все жорсткіше , ніж «славетний» Хасиінгс. Людині почали ці моменти поясняти. Ох який же піднявся хай!!! Мовляв ви нацисти- расисти зневажаєте людей, «що опинились у тяжкому життєвому стані» ну і все в уьому стилі. Мужик навіть питання видалив
-
Тому з канадцями можна бути добрими приятелями але дуже важко стати щирими друзями
-
Я за просте спілкування без дифірамбів
-
Неможна людям закрити очі, набуває так що ми не бачимо особливостей різних культур, як би цьому не вчили і не навʼязували, просто люди починають це тримати в собі і на делікатні теми розмовляти з меншим колом
-
То якісь сильно залякані українчики.
-
Українські форуми, вони теж різні бувають. …
-
Фактом також є те, що 16% смертей від овердозу це «святі люди» Половина тих, хто сидить у в‘язниці теж. Та загальноприйнята аксиома, що винні всі навколо, а зовсім не вони….
-
То у вас дуже дивне коло спілкування, міняйте:)
-
Хто? Це ж факт
16 Jan 2023, 06:08
24310/37622
about an hour ago