Український чат Ванкуверу
-
Неможна людям закрити очі, набуває так що ми не бачимо особливостей різних культур, як би цьому не вчили і не навʼязували, просто люди починають це тримати в собі і на делікатні теми розмовляти з меншим колом
-
То якісь сильно залякані українчики.
-
Українські форуми, вони теж різні бувають. …
-
Фактом також є те, що 16% смертей від овердозу це «святі люди» Половина тих, хто сидить у в‘язниці теж. Та загальноприйнята аксиома, що винні всі навколо, а зовсім не вони….
-
То у вас дуже дивне коло спілкування, міняйте:)
-
Хто? Це ж факт
-
От бачите, якось на питання про райони міста, я вказав що там переважно живуть індуси, а там китайці. Мене за те чуть тапками не закидали
-
Щось мене вже заблокували, пости зникають
-
Оце вас дресирували:) будьте собою:)
-
Ну так наче це і так загальновідомі правила. В Україні так само, ну хіба тільки про русню
-
Ну для того той канадець має вам довіряти. З ким попало тут , зазвичай, і пити не сядуть
-
Але також маю сказати що знаю в сюрей пару канадців, вони хочуть переїхати бо їх син навчається в школі де 80% індуси і вони з хлопця знущаються. Канада зараз на складному шляху
-
Я дава Вам орієнтир, а Ви вже будьте пильні, дивіться в усі боки та дуже добре підбирайте слова, щоб виказати навіть невинну думку. Як справа не стосується « клятих білих колонізаторів», висловлюватись про особу, вказуючі її етнічну приналежність можна тільки в позитивному плані. …
-
Welcome to Canada. Це для когось сюрприз? Саме цікаве випити з канадцями коли їх пробиває поговорити про емігрантів, расизм, геїв та індійців.. ото там починається.. з чемного канадця починає лізти
-
Я просто питаю, бо за півтора роки жодного разу не стикнувся із тип шо ви описали
-
Ну а як тут називають?
-
Я не важаю, що назвати чорного -чорним, білого -білим, китайця -китайцем це расизм. Та тут таке робити не прийнято. Також люди зазвичай побоюються висловлюватись на цю тему. Треба дуже довіряти людині, щоб бути з нею відвертим.
-
Та я ж не вішаю на Вас такі дурні звинувачення. Простотця політкоректна шиза двйсно задрала. Як десь скоїться злочин, то при описі злочинців можна вказувати расу, тільки як злочинець білий. Як роботодавцю треба буде обрати кого з двох кандидатів звільнити більго чи ні, завжди щвільнять білого, щоб не дай Боже не звинуватили у дискримінації. І таких моментів тут буде дуууже багато. Це просто треба розуміти та по умному обходити «гострі кути» Ми сюди приїхали, такі тут правила гри,подобаються вони чи ні , доводиться їх виконувати.
-
Так , і ти і я . Усі 😉
-
Тобто всі кругом насправді расисти але вголос про це не кажуть?
16 Jan 2023, 06:08
24324/37619
about 4 hours ago