Український чат Ванкуверу
-
Та я ж не вішаю на Вас такі дурні звинувачення. Простотця політкоректна шиза двйсно задрала. Як десь скоїться злочин, то при описі злочинців можна вказувати расу, тільки як злочинець білий. Як роботодавцю треба буде обрати кого з двох кандидатів звільнити більго чи ні, завжди щвільнять білого, щоб не дай Боже не звинуватили у дискримінації. І таких моментів тут буде дуууже багато. Це просто треба розуміти та по умному обходити «гострі кути» Ми сюди приїхали, такі тут правила гри,подобаються вони чи ні , доводиться їх виконувати.
-
Так , і ти і я . Усі 😉
-
Я лише розповів про свій власний досвід. Ми кілька ночей провели в Port Hardy, в Kwa'lilas Hotel. Все було добре, окрім тієї однієї зустрічі біля місцевої лікерки... Також, там бувають нормальні такі шторми. Тоді в половині міста вирубило світло, в тому числі на обох заправках і лише в одній був генератор... короче було весело
-
Ви скащали те, що зазвичай канадці казати побоюються. Це така собі таємниця , про яку всі знають, але вголос не кажуть. Навіть задати таке питання коректно треба вміти. Часом люди побоюються, що їх провокують на відвертість а потім звинуватять у расизмі. Таке звинувачення ( навіть повністю безпідставне) тут справжне клеймо, від якого потім важко відмитись.
-
Ціла. Всі наче цілі із знайомих в тому районі
-
Я забула запитати як сестра ? Ціла ?
-
Там не так вже й холодно, але буде дуже багато дощів ( їх і в Ванкувері багато, а там буде більше) та вітру. Це місцевість з дуже гарною природою. Вкрай важливо перед переїздом дізнатись якмога більше про місто чи селище де будете жити, скажімо делікатно, треба звернути увагу на те хто саме буде вашими сусідами. Не всі вони бувають однаково доброзичливими…
-
Добрий ранок/день/вечiр!) Я знову до вас з проханнчм допомогти. Ми як завжди з AngryCorgi допомогаємо нашим славетним ППО! Та як завжди вийшли за наши особистi бюджети 🤷♀ --> Реквестер: Технічне командування Повітряних Сил Центру спільно з командою зв'язку частини --> Ціль збору: Підвищити автономність та непрервність роботи електроніки в одній з частин ППО Центр за рахунок ефективної системи автомного електроспостачання --> Спосіб: Купуємо: інвертор + ДБЖ + генератор з піковим навантаження мережі у 3кВт (збір на 1 комлект, але будемо брати 2 таких + можливо ще одну менш потужну конфіг тільки з ДБЖ) Далі спосіб використання кожної одиниць обладнання у запланованому комплекті: - інвертор, щоб впевнетись що перепади напруги (у моменті переключень) не пошкодили обладнання - ДБЖ з повним зарядом на 30 хв, щоб забезпечити безперервну роботу обладнання у момент відключення - генератор, щоб впенентись, що група може працювати автономно стільки стільки потрібно (+ це дешевше ніж закупка акб, які будуть тримати 4+ годин) --> Items: - Гібридний інвертор TESCOM VM-4 5.6K 48V ток заряда 120A MPPT( 120-450В) - 1 од - 35,980.80 - Акб MERLION GL12400M6 12 V 40 Ah (198 x 165 x 170 ) Orange Q1/96 - 4 од - 9,444.96 - дроти та з'єднання - 1115.03 --> Банка: send.monobank.ua/jar/ktHECiFmk --> Payoneer: [email protected] --> PayPal: [email protected]