Український чат Ванкуверу
-
Я забула запитати як сестра ? Ціла ?
-
Там не так вже й холодно, але буде дуже багато дощів ( їх і в Ванкувері багато, а там буде більше) та вітру. Це місцевість з дуже гарною природою. Вкрай важливо перед переїздом дізнатись якмога більше про місто чи селище де будете жити, скажімо делікатно, треба звернути увагу на те хто саме буде вашими сусідами. Не всі вони бувають однаково доброзичливими…
-
Добрий ранок/день/вечiр!) Я знову до вас з проханнчм допомогти. Ми як завжди з AngryCorgi допомогаємо нашим славетним ППО! Та як завжди вийшли за наши особистi бюджети 🤷♀ --> Реквестер: Технічне командування Повітряних Сил Центру спільно з командою зв'язку частини --> Ціль збору: Підвищити автономність та непрервність роботи електроніки в одній з частин ППО Центр за рахунок ефективної системи автомного електроспостачання --> Спосіб: Купуємо: інвертор + ДБЖ + генератор з піковим навантаження мережі у 3кВт (збір на 1 комлект, але будемо брати 2 таких + можливо ще одну менш потужну конфіг тільки з ДБЖ) Далі спосіб використання кожної одиниць обладнання у запланованому комплекті: - інвертор, щоб впевнетись що перепади напруги (у моменті переключень) не пошкодили обладнання - ДБЖ з повним зарядом на 30 хв, щоб забезпечити безперервну роботу обладнання у момент відключення - генератор, щоб впенентись, що група може працювати автономно стільки стільки потрібно (+ це дешевше ніж закупка акб, які будуть тримати 4+ годин) --> Items: - Гібридний інвертор TESCOM VM-4 5.6K 48V ток заряда 120A MPPT( 120-450В) - 1 од - 35,980.80 - Акб MERLION GL12400M6 12 V 40 Ah (198 x 165 x 170 ) Orange Q1/96 - 4 од - 9,444.96 - дроти та з'єднання - 1115.03 --> Банка: send.monobank.ua/jar/ktHECiFmk --> Payoneer: [email protected] --> PayPal: [email protected]
-
Сьогоднішній настрій чату :
-
Я 5.5 років. Дуже специфічне місто. Нейтіви плодити дітей починають з 13 років і не вміють будувати сімʼї, хоча в них є для цього абсолютно всі матеріальні ресурси (безкоштовне житло, меблі, їжа, фінансова допомога) та соціальні сервіси (пошук роботи, жіночі сервіси, дитячі, професійні). А з лікерками то жах жахливий був. Добре, що питання вирішили. Я теж працювала в магазині, то вони тупо заходили в магаз і набивали сумки товарами. Один раз зі зброєю, один раз з голкою, один раз з bear spray, який вона застосувала в магазині. Раз на тиждень стабільно в магаз я викликала поліцію. Ненавиджу вініпежських нейтівів