Український чат Ванкуверу
-
@Даша твій конкурент
-
В нашій групі майже всі приколи про расизм
-
@dtkhnva Даш, тут воплівідоплясова хоче вийти з чату але ніяк не зайде кнопку)
-
Я тут трохи із новин чату випала. Побачила відео і не зрозуміла контексту. 😅 Чому воно тут опубліковано і хто відправник? Просто на відео - я. За кадром - Майя, авторка чудових свічок, що ви бачите на початку. А ще, волонтерка blue and yellow art, Оксана. Це був фестиваль Fridays on Front в Ньювесті. Але вже давненько… Автор повідомлення, скажіть, що ви мали на увазі своїм питанням? 😄
-
Я просто бачу авторство - D D😄 і не зрозуміла нічого із підпису)) Може 🥰 Почекаю від автора, що мав на увазі)
-
2014 Dodge Journey SXT Clean title, 6 cylinder 3.6, in great condition. 193280 km - Navigation - Remote start ( 2 remote keys) - Back up camera - Park sensors - 8” original head device - Rear DVD with 2 remote - 7 seats - No accidents - No rebuild - Non smoking car - Sunroof - Cloth seats Very clean interior, no rips or stains. No computer errors. No engine light on. $10500 o.b.o
-
Привіт всім. Допомагаю продати роботи місцевого канадця ЗА ДОНАТ. Всі гроші підуть на ЗСУ. Слава Україні!🇺🇦❤️
-
У мене, але мені завтра буде 14
-
Всім привіт! Чи знає хтось як можна перевести кошти з монобанку на канадський рахунок? Якісь можливо є додатки?