Український чат Ванкуверу
-
Я таке чув
-
Просто дешевше можуть пропустити мабуть 🤫
-
І що він сказав ?
-
dmsu.gov.ua/faq/pitannya-gromadyanstva/yaki-pravovi-naslidki-viyavlennya-vipadkiv-podvijnogo-gromadyanstva.html
-
Я говорила про це з прикордонниками, бо мені цікавило, як я можу використовувати інше громадянство
-
Такщо все супер
-
Покарання нема за 2 гр
-
Та похуй
-
В Україні ти українець - все
-
Заборонено, це коли написано, що інше громадянство заборонено і карається законом або є якась відповідність за це В цьому випадку єдине, що признається тільки воно, що ніякого іншого на території немає для українця
-
Поху
-
Чувак ти помилився чатом
-
Хочу за кордон
-
Але тільки дитини
-
Круто👍
-
В такому випадку канадське громадянство признається Україною, бо набуте не добровільно
-
Типу ти можеш піти в консульство України і попросити для дитини український паспорт або свідоцтво про народження
-
Є підставою для втрати, тобто якщо ви приходите і кажете, ось в мене інше громадянство А так ніхто у вас не забере його
-
Може комусь треба? Повністю нові (два кондиціонера для волосся і термозахист) віддам безкоштовно в звʼязку з переїздом (все у валізу не влізе 😅)
-
Продаю 1) Диван IKEA Kivik (з подушками)- $350 Журнальний столик IKEA Lack- $50 Розкладний стілець IKEA Applaro - $50
16 Jan 2023, 06:08
24461/37740
about an hour ago