Український чат Ванкуверу
-
Ну було б цікаво дізнатися в якій, бо Гугл видає зовсім інший піксель. Мені не важко визнати, що я не правий, але поки що забагато відзнак інших по формі. Ось, наприклад, що мені каже Гугл щодо форми Бразильської армії
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Брат заповнював мамі аплікацію на візу. Віза кваєт вже вклеїна. Але виявилось, що він не запрошував work permit. Як це можна тепер пофіксити? Бо мама не знає англійської, щоб якось поспілкуватися з офіцером. Може якісь форми є онлайн для запросу? Щоб вона відразу отримала в аеропорту Ванкувера Може у когось є досвід
-
Блін співчуваю чувак. В Україні звісно легше бути солдатом. Ви тримайтесь там. Хорошого настрою
-
Це з армії,І не з військового училища
-
Всім привіт! Продаю 2 квитка на концерт Queens of the Stone Age ❗️Завтра, October 3, 7:00pm Vancouver, Pacific Coliseum Вартість 120$CAN (гарні місця, lower bowl, section F). Купляла за 195$CAN. Пишіть якщо цікавить. Дякую!
-
А чому не хочете чекнути сайт Ікеа?
-
Кляті бразильці Вкрали малий герб сухопутних військ кацапстану
-
У Бразилії існують різні види уніформи
-
Brazil is officially a shit hole. Prove me wrong 🤷♂️
-
Росія – слабка армія, у них тільки пропаганда, а на практиці – слабка армія
-
Ой, друже, були вже другі в світі, що так казали, були, тільки вони себе повище ставили і трошки більше часу, там не мить, там три дні були. Ти мені краще покажи хоч одне фото в тому пікселі, що в тебе на фото, нащо ти мені якісь інші форми присилаєш?
-
Я показую, що бразильська армія має іншу форму, вона не стандартна
-
Вау, рандомні фото з інету. Це все доказує.
-
Бразилія 8° армія, Україна 23° армія
-
Бразилія знищила б Україну в одну мить😂😂😂
-
Так буде хоч якийсь приклад по пікселю та шевронах, що на фото? Яка академія хоча б?
-
Україна менша за мій хуй
-
Ага
-
Банановий союз
-
Кримінал трущоби і тд
16 Jan 2023, 06:08
24796/37561
about an hour ago