Український чат Ванкуверу
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хтось здавав квартиру в саблет? Можлфво порекомендуєт як це краще зробити? Потрібно поїхати на декілька тижнів. Заздалегідь дякую.
-
Фільм-легенда «Довбуш» 9 жовтня в кінотеатрі Rio Theatre у Ванкувері! Фільм, який змінить ваше уявлення про українське кіно. Фільм, який лікує серця і об’єднує українців у всьому світі. Стань частиною легенди! Квитки за посиланням: riotheatretickets.ca/events/28226-dovbush
-
це вірменські лаваші?
-
Доброго дня, шукаю вантажну машину щоб перевезти деяку мебель по Ванкувері, хто може допомогти?🙏
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! @Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Всім привіт🌸 Мене звати Аня Я майстер манікюру та педікюру (падолог) з 6 річним стажем Раніше працювала в Іраці та Туреччині Зараз живу і працюю в Ванкувері, в прекрасному українському салоні в Бернабі І з радістю зроблю ваші ручки та ніжки красивими 🪄❤️ Записатись можна за телефоном +1 (604) 754-5651 WhatsApp Або в Instagram: instagram.com/top_nails_vancouver?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт, дівчата👋 Запрошую вас на манікюр, працюю в Даунтауні. Манікюр без покриття $40, з гель-лаком $55. Також додаю посилання на інстаграм instagram.com/a_tut_nails?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== де можна побачити більше моїх робіт. Буду рада знайомству😊 Гарного всім дня🌿
-
Сьогодні на місцевій версії Октоубер Фестивалю в New Westminster збирали донати на ЗСУ. Заклад був направлений на місцевих канадців. Цікаво відмітити що канадці взагалом щє цікавляться Україною, але мерч саме з українською тематикою купують менше. Якщо до пива була постійно черга в 50 людей, то в нас всього купило людей 15, хоча раніше на таких заходах могло купувати і по 50 людей. Громада що думаєте, чи є сенс ліцензувати якійсь харчовий продукт спеціально для таких фестивалів?
-
Скоріш за все, частина оплати піде на рахунок. Припустимо Ви берете айфон за 3к і у Вас на рахунку відразу 300$. Увага: це лише моє припущення
-
А я собі думала взяти в кредит 🤔 але я кредитів боюсь як вогню тому 100% ніт
-
Кредити - це лише інструмент. Але згоден, що для покупки айфону - краще це не робити