Український чат Ванкуверу
-
Сьогодні на місцевій версії Октоубер Фестивалю в New Westminster збирали донати на ЗСУ. Заклад був направлений на місцевих канадців. Цікаво відмітити що канадці взагалом щє цікавляться Україною, але мерч саме з українською тематикою купують менше. Якщо до пива була постійно черга в 50 людей, то в нас всього купило людей 15, хоча раніше на таких заходах могло купувати і по 50 людей. Громада що думаєте, чи є сенс ліцензувати якійсь харчовий продукт спеціально для таких фестивалів?
-
Скоріш за все, частина оплати піде на рахунок. Припустимо Ви берете айфон за 3к і у Вас на рахунку відразу 300$. Увага: це лише моє припущення
-
А я собі думала взяти в кредит 🤔 але я кредитів боюсь як вогню тому 100% ніт
-
Кредити - це лише інструмент. Але згоден, що для покупки айфону - краще це не робити
-
Ну тут треба ще подумати . Кредит на дім на приклад, якщо у мене стабільна фінансова ситуація і фінансова подушка - окей ,так згодна . Але на все одно, кредит для мене страшний звір 🙈
-
Я так розумію що гроші просто списують з рахунку раз на місяць, мабуть 20-25$, ви ж навіть не відчуєте цього))) Ну типу нетфлікс + ютуб + амазон прайм то вже виходить більше за місяць ніж за телефон 😆 І всі ж користуються 🤷♂️ а от піти придбати той телефон за 2к, думаю багато хто відчує
-
Ось навіть знайшла з меморіс😊 І смачно, і приємно!
-
Чого б не зробити таку ж маркетингову фішку як в Україні (окко за око, кава з донатом на зсу чи ще щось подібне). Пам'ятаю в Польщі у місцевій сімейній пекарні продавалися тістечка в українських кольорах теж з процентажем на донат.
-
Зараз на протязі того періоду який буде кредит (2 роки) ви не зможете поміняти оператора
-
Мені дуже сподобався піксель, але не буду купляти тіки через те, що немає швидкої зарядки
-
Продаємо нашу гібридну ластівочку 2014 Ford C-Max Hybrid SE 2.0 Чистий статус (без аварій) Пробіг 137 100 км Середній розхід 5.6 л/100км •Передній привід •Автоматична коробка передач •Підігрів передніх сидінь •Двохзонний клімат контроль •Парктронік заднього ходу •Автоматичне відкривання багажнику з ключа •Мультимедія Microsoft Sync (Bluetooth) •Складне заднє сидіння •Декоративне підсвічування салону (доступні різні кольори) •Розетка 110V •Електропривід дзеркал •Круїз контроль Машина в ідеальному стані, доглянута та well-maintained. Нещодавно мінялись масло та фільтра. Наступна заміна масла на 143 849км За додатковими питаннями та фото в дірект 💸Ціна - $15,000💸
-
Дівчата, я шукаю моделей для проведення процедури ламінування вій з фарбуванням. Вимоги: - Останнє ламінування вій повинно бути виконане не раніше 6 тижнів тому. - Вміння впевнено позувати перед камерою. - Фото вій без макіяжу у повідомленні. ⁃ Оплата за матеріали Місце проведення : Ванкувер, район West End. салон краси🌸 Мій Instagram: irene_kavka Якщо у вас довгі вії, будь ласка, пишіть мені негайно! 🤍