Український чат Ванкуверу
-
ПЕРЕОФОРМЛЕННЯ ВИГІДНОГО ІНТЕРНЕТ ТАРИФА вiд TELUS! 🌍 Ми підключили тариф PureFibre Gigabit Internet на 2 роки з 6 листопаду 2022 року, який пропонує безмежну кількість даних і включає 940 Mbps скачування та 940 Mbps передачі. 💰 Ото ж цей тариф пропонує необмежений доступ до інтернету за вигідною ціною, після податки платили $66.36. У зв’язку з тим, що ми переїжджаємо 31 жовтня в Co-op житло, де вони мають доступ до Інтернету та тариф, який більше нам підходить, нам треба закрити чинний договір від TELUS, та щоб його закрити потрібно заплатити майже 200$, або ж ми можемо переоформити інтернет на другу людину, так нам запропонували в контактному центрі. Отже якщо когось цікавить - пишіть.
-
Ви уточніть інформацію про переоформлення, бо я якраз перевозила інтернет на іншу адресу і мені сказали, що я можу переоформити або на людей, які саме заїдуть на моє місце або у яких в будинку є доступ до саме цього тарифу. В мене також був PureFibre, але на новій адресі він не доступний, тому треба було все переоформити.
-
Продаю техніку: 1) Монітор Samsung 28" 4K Ultra HD із частотою оновлення 60 Гц, часом відгуку GTG 4 мс, панеллю IPS і технологією FreeSync - $310💸 2) Ноутбук HP Pavilion Gaming Laptop 15 ec0xxx (європейська зарядка з адаптером та укр/рос/англ розкладка) - $550💸 3) HyperX - Cloud Stinger Core Wireless Gaming Headset for PC - Black - $35💸 4) Провідний Game Controller XBOX - $35💸
-
Ну дівчинка з контактного центру сказала що можна переоформити на другу адресу також але думаю так важливо щоб в домі був telus
-
Хелоу, буваю на брентвуді. В дт рідше
-
Раз пішла така справа - продам свій ASUS E4035 (європейська зарядка, нова мишка та укр/рос/англ розкладки) - $200
-
www.translink.ca/about-us/careers/cmbc-career-opportunities?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=MT_CMBC_23_conversions_FB_Prospecting&utm_content=Image_Dayton_V1&utm_term=%7B%7Basset.name%7D%7D&fbclid=IwAR27mBwz8bG1DchF57zK9bisUHeQ6oKeajqVgjzlX0r-Kv6diPNh1SsA_Ew_aem_AfOW8M5eC7nTkHLzmx74PvXeA-PTNpJHMknZ6nYZVI5gKzzpr5MKv-R47IpIWoO7oqonGjxDfiI4hs81NtfqAe0n&campaign_id=6461233544659&ad_id=6461243073059
-
-
Перевзулися тиждень тому у Костко на зимову Bridgestone, вийшло $817 за чотири колеса r16.
-
Знайомі, які минулої зими пробували кататися на всесезонках майже одразу перевзулися в зимову. Кажуть, є дні, коли заносить страшно
-
Не обовʼязково, якщо не їхати в високогірʼя. Там треба або зимова, або all weather. До речі, зверніть увагу, що є окремо all season та all weather. Кажуть, що all weather взимку тримається відчутно краще. Зі свого боку саме на таку гуму нарікань не було, по снігу та слизькій дорозі тримало чудово
-
Скоріш за все, ще залежить від місцевості. Не можу знати саме за Ванкувер, наш ареал three city)
-
По закону достатньо all season з позначкою m+s (mud and snow), але на зимовій я до себе на гору того року по снігу спокійно заїжджав (на машині друзів), а на своїй m+s прийшлося задом заїжджати, бо не чіпляло...
-
Шановні друзі. Не завжди є фінансова можливість йти на навчання на 4 роки да і ситуаціі в житті бувають різні. Як альтернатива- поділюся з вами власним досвідом онлайн навчання в IAP Career College . - займаєтеся в зручний для вас час. -можете використовувати перекладач, за необхідності - матимите High Quality Professional Certificates ( відразу пишу відповідь на часті запитання - Is IAP College recognized in Canada? Yes. The accreditation is with the Better Business Bureau.) - ціна від 97 $ -дуже багато курсів в різних напрямах для людей , які планують підвищити свій рівень та професійні навички – також для тих хто хоче відкрити мати свій власний бізнес 100+ Certificate Courses www.iapcollege.com/586-117.html