Український чат Ванкуверу
-
Ось і зарубі кінець( Але цікаво подивитись як така модель працювала б на практиці, наприклад, по акціям Gamestop коли їх Реддіт виводили так, що великі фонди з шортів вибивало. І таких випадків сотні, якщо не тисячі, коли ніяке "фінансове здоров'я компанії" чи фінансова звітність мала нульовий вплив на акції. Але дякую за пораду, так і буду робити.
-
Можливість буде грати на любі платформі Але піду я собирати ПК😅
-
Бо всі чекали
-
Ти Правий,але ж свою квоту продаж вони зробили і відбили навіть з цим лихом
-
Часу у них що до 5ої,що після було досить щоб зробити фурор
-
Я то працюю в інвестиційний фірмі лол😅 тому і питаю. Як і я написав вищє, ви маєте право думати як хочете і інвестувати як хочете. Потім через років 5 покажете результати, якщо хочете, обговоримо.
-
Це так,але цікаво чи візьмуть рокстари UnE 5 в гру,чи зроблять альтернативу
-
Оживили ринок 😄
-
О це ви тут дебати влаштували
-
Тож чекаємо
-
Вроді як має бути анонс скоро
-
Ну побачимо
-
Так на xgtv слухав
-
Та нє, в них же свій двіжок, вони там нещодавно розказували що там якась дуже продвинута фізика води буде
-
Ну ок, то якщо треба рівновага, щоб експерту протистояти, то я теж маю десь 6+ років досвіду в інвестиціях, M&A та ринку капіталів, був CBDO приватного венчурного фонду з портфоліо активів за оцінкую на сьогодні в ~650М+ Тепер зі мною можна розмовляти?
-
Ну добре, на цьому і розійдемося
-
Не дуже; тому що ви не вмієте розмовляти з людьми і поводите себе як п'ятикласник (щоб не сказати гірше). Але скажу все ж таки, я в цій ситуації думаю що моделі спаків і геймстопів не підходить для оцінки стадії рокстару. Це моя думка. Знову ж, спорити не маю наміру. Думайте як вважаєте для вас вірно
-
Доброго дня, підкажіть, чи є якісь безкоштовні хостели чи недорогі в районі Ванкуверу і тд? І чи можливо скористатись двома тижнями готелю, які пропонували по приїзду? сталася низка неприємностей, і можливо в мене не буде прихистку скоро (не по моїй провині)
-
Ну да, але треба сервіс який це робе. Раніше в дискорді був міджорні, але тепер там платно і взагалі дискорд то не дуже зручно
-
Запрошуємо приеднатись до бізнес зустрічі для підприємців та професіоналів у Ванкувері. Чекаємо на вас 4го листопада о 17:00 в Українській Церкві у Нью Вестмінстері. Більше інформації в наших соціальних мережах: FB www.facebook.com/uahubca Instagram www.instagram.com/uahubca/ Чекаємо на вас!
16 Jan 2023, 06:08
25311/37346
about 11 hours ago