Український чат Ванкуверу
-
😢🙏треба_допомога Допоможіть на лікування. 4149390002997814 У мене сильний біль в спині,ногах,в мене Грижа диска L4-L5,Протрузія диска L5-S1.Спондилоартроз.Грижа Шморля L5.Правобічний сколіоз.Мені потрібне лікування.В серпні місяці пройшла фізіотерапію,тепер 2 місяці на уколах Хітарт,і з 15 жовтня потрібно було проходити другий курс фізіотерапії,який коштує майже 10 тис.10 днів,я не лікуюся,бо немає коштів.Допоможіть,будь ласка.Грижа диска,що в мене,це тяжка грижа,з не дуже успішними результатами,якщо не лікувати,то можуть відмовити ноги,і я просто буду інвалідом,а я не хочу цього(німіють пальці,права сторона вся болить,кульгаю на ногу).В мене двоє дітей.Я хочу ходити,жити як людина,а не існувати.Біль нестерпний по всьому тілу.Я звертаюся до небайдужих людей.Якщо треба,я скину Вам всі документи,виписки більш детально.🙏😭😭😭на колінах благаю Вас,люди,допоможіть,будь ласка.Кожна Ваша гривня,це мій порятунок.Не будьте байдужими.Пишіть мені,надам усі докази.Я маю надію,що знайдуться люди,яким не байдуже чуже горе.
-
То я був. Випадково пустив.
-
Добрий ранок! Мама тільки приїхала, ще не оформили MSP. І почав дуже боліти зуб. Нічого не допомагає. Можливо у когось є знайомий стоматолог? Буду оплачувати огляд.
-
facebook.com/events/s/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-zoom-after-school-/838019378032581/?mibextid=YIylSq Друзі, ділюся корисною інформацією, що BC Newcomers Association розпочинає безкоштовну Zoom After school program. Деталі за посиланням. Гарного дня!
-
Привіт 👋
-
🔥KALUSH ORCHESTRA вже приїхали і завтра будуть у Vancouver❗️ 📍Biltmore Cabaret, 2755 Prince Edward St Doors 07:00 PM / Show 08:00 PM This event is All ages Хто ще не встиг купити білети? ❗️Діє знижка на білети 20% 👉🏻 PROMO CODE: kalushfamily 🎟Білети можна купити на bomond