Український чат Ванкуверу
-
Покажіть мені хто-небудь виконавця, письменника, композитора — конкретно "росіянина"
-
І то
-
І шо?
-
Поки українець початку 20 століття п'є собі каву на балконі і слухає яку-небудь ostatniu niedzelu Мечислава Фогга, на болоті москаль гризе сиру кобилячу ногу
-
Скрізь, навіть рускій реп це культура
-
Де там культура
-
Та слухай шо хочеш, це ніяк відміняє того шо російська мова і культура це інструменти асиміляції.
-
От ти і спалився😆😂
-
Бувало й гірше
-
Пережили, буває
-
Щось не дуже фогг допоміг українцям, бо вже в 33ому воні їли один одного з голоду а москалі жирували
-
Одні татари, калмики, українці, білоруси
-
Ну, люди які жеруть московську культуру, своєї не знають від слова зовсім. Навряд їх можна якось асоціювати з Україною, тому я записую їх до москалів.
-
Те що солдати розмовляють російською на фронті зрозуміти можна. Нас колонізували. Це наслідки минулого. Але це не є нашим шляхом майбутнього. Після 30 мову міняти важко і я готовий їм то пробачити і не намагатися їх українізувати якщо вони своїх дітей будуть добровільно підтримувати розмовляти українською.
-
Тобто в Канаді мені слухати дрейка?) Як мої музичні вподобання залежать від країни в якій я находжусь?)
-
Я москалів по рилу відрізняю. В них такі "слов'янські" обличчя, шо я від сміху вмираю.
-
так і за кордоном хочеться ідентифікувати своїх по мові, а не додумуватись то вони просто російською говорять чи і є русняки
-
Канада — ісконно українська земля, там в 1569 році поселилися древні укри.
-
Ну типу, камон, ми в Канаді, яка лобода, який киівстонер, який оксіморон)))
-
харькавскій ізик
16 Jan 2023, 06:08
25823/37502
21 minutes ago