Український чат Ванкуверу
-
Якась в мене цікава статистика збирається, що люди, які приїхали сюди дуже давно, чи є українцями в другому-третьому поколінні, вони трясуться над тією українською культурою. Вони роблять заходи, роблять мітинги, вчать мову, намагаються підтримувати українські церкви чи культурні центри. А от люди, яких загнала сюди війна, чомусь топлять за той російський реп чи що, ніби в світі нічого прекраснішого немає за російську музику.
-
В культурну війну воюєш ти) щоб якось заспокоїти себе, мовляв «я теж щось роблю, я теж корисний» а вони ризикують життям, і ти ще маєш ставати на коліна перед ними і просити вибачення за те що недостатньо допомагаєш. Пробачати їх зібрався🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
Та то все важливо тільки по різному. Нажаль українці це не дуже розуміють в масі. А от русня дуже гарно розуміє, вони дуже багато сил вкладають в культурну експансію. І так було завжди ще навіть до часів совка, візьміть хочаб валуєвскій циркуляр. Нам було б дуже легко перемогти якщо б русня воювала лише бомбами та ракетами, але нажаль це не так