Український чат Ванкуверу
-
привіт у кого є хороший еміграційний консультант?
-
Antonina
-
Всім привіт,звати мене Наталія, дівчатка хочу запросити вас на процедури з реконструкції/відновлення волосся Keratin Botox Permanent Botox for blond haircuts Detox peeling При виконанні процедури стрижка кінчиків та полірування в 🎁 прайс на сторінці в інстаграмі в закріплених, або питайте в повідомленнях, так як ціна залежить від довжини та густоти волосся. Інст: instagram.com/glitz.care.bar?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Всім привіт, чи є в чаті ветеринар?) Кіт на щастя не хворіє, але є кілька запитань
-
Найшвидший спосіб - через SEPA реквізити - в Моно в поповненнях вони є, в вайзі при відправці обираєш в межах EU трансфер і там є SEPA - десь за 5-6 годин залітає на рахунок.
-
Вітаю шановні! Доброго врємєні суток! Хтось поповнював моно через вайс? Можете в двох словах розказати шо для того потрібно?
-
Та я просто хочу щоб комісія була мінімальна. Взагалі то хочу через еплп пей поповнити, але чомусь мою картку скошия воно не підтримує
-
А тобі обов'язково в Канадському? SEPA це євро. В Wise відкрити євро 1 хвилина (ну раніше було) - переганяєш євро в Wise і далі відправляєш по SEPA
-
Ні, це SWIFT
-
Ось ці?
-
Я не пам'ятаю точно комісій, але мені здається, свіфтом вона вища, можно порівняти готуючи переказ - вайз покаже все до відправки
-
Через Apple Pay комісія вище чим через direct
-
Там ніби direct debit найменша комісія, але то я зазвичай на приват кидаю
-
Загалом погратися з варіантами можна тут wise.com/ca/pricing/send-money
-
Це де? В Вайсі?
-
Нічо не напімаю((
-
Коли ти відправляєш гроші, то там дає обрати як саме переказати кошти
-
Так
-
Вітаю, я через вестерн юніон додаток відправляла з канадської карти - на моно і на приват, без комісії
-
Я pay send використовую комісія 3-5 баксів і курс більш менш нормальний. Гроші приходять за хвилину.
16 Jan 2023, 06:08
26057/37359
about 18 hours ago