Український чат Ванкуверу
-
Можу сьогодні сходити і зробити фото. Хороша ідея я просто за неї не думав Ми так перший раз зібрались в пʼятьох
-
В Ванкувері якщо на перший клич 3-4 людини зібрати, то вже хороший старт) А потім фоточку для уваги додати)
-
Допоможе одразу формат і місце задати)
-
Нові знайомства Нові ідеї Спілкування в майбутньому Хтось з кимось може і почати спільний бізнес Головне знайомства
-
Я маю плани, але я думаю, що час планувати зустріч на наші великі "настолки і підстолки". Попередньо можна 24 листопада організувати. Хто зацікавлений, лайкайте це повідомлення. Формат буде як і в минулому сезоні, але є і нові формати, які теж хочеться спробувати)
-
👆Так виглядали наші івенти
-
www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MDc4MTI1NzcwMzQ0MDMy?story_media_id=3061295990452248486_327546770&igshid=cmN5aGpzZGJkc240
-
Чи відправляв хтось багаж в Україну?
-
Бо мені щойно Canada Post за ручну кладь нарахували 240$. То я думаю чи немає дешевших опцій?
-
Meest
-
Відправляв 5 кілограм запчастин. 50 доларів
-
Друзі, продовжую малювати за донати на ЗСУ буду вдячний за лайк комент і підтримку. На даний момент це поки най серйозніша робота:) www.instagram.com/reel/Czc_isGrze8/?igshid=MXNld2x0d3RubjBrcQ==
-
Всім привіт Які плани на завтра Можлива зустріч завтра в басейні на 20 поверсі із сауною та видом на місто Ванкувер. Спілкування пиво та відпочинок. Нікому не поміщають на вихідних. Початок зустрічі о 18:00. По будь яких питаннях пишіть в особисті
-
Бачила дівчина одна відправляла 20 кг здається в Харків за допомогою Meest, заплатила щось біля 200
-
Якщо комусь нема де жити то пропоную shared room in apartment. Північний Ванкувер. Дорого. Everything is in the apartment with the internet. Available November 20 Fullerton Ave, North Vancouver Messaging in private.
-
Ранок усім. Подруга нашого лендлорда шукає теннатів. Фотографій не маю, але якщо комусь буде цікаво - пошерю контакти.
-
Hi. Привіт всім ✨ Знову маю можливість запросити на концерт класичної музики наступного тижня. Деталі за лінкорам, а щоб отримати доступ до безкоштовних квитків 🆓 пишіть у приватні 💌 The concert is on Friday, November 17 at 7:30 PM at 4405 W. 8 Avenue. www.eventbrite.ca/e/muzewest-concerts-presents-ensemble-la-cigale-tickets-678853457967?discount=birthday10
-
Доброго вечора! Порекомендуйте якісь красиві чи цікаві місця, де можна завтра провести час? Можливо, якийсь передріздвяний ярмарок або просто красива набережна, аквапарк або ще щось? Дуже дякую.
-
The cheapest and smallest studios for rent in Vancouver Area. Close to the skytrain. This used to be a hotel and now tiny rentals from $850/month. The building is not in great condition but very cheap and may be good for some people. Send me a private message and I will provide with an email so you can send your application Royal Towers 140 6th St, New Westminster, BC V3L 2Z9 maps.app.goo.gl/pfp45dnkv3jv4CGL6
-
А чого ти тепер Ділан? Ти ж дмітрій🤔
16 Jan 2023, 06:08
26122/37665
about an hour ago