Український чат Ванкуверу
-
Всім привіт, я шукаю travel buddies для поїздки в Yellowknife, NWT, Canada. Виліт з Ванкуверу о 20:50 5го грудня, виліт з Yellowknife 9-го грудня о 05:45. Планую там кататися на снігмобілях, собачій упряжці, дивитис за зимовою рибалкою та насолоджуватися зоряним сяйвом. Я вже купив собі квитки, готель поки не бронював. Квитки вийшли трохи більше 200 кад в 2 сторони. Приєднуйтесь. Якщо є питання, то залюбки відповім
-
тоді може хтось таки наважиться поїхати, хто не потрапив в цю группу
-
Наші от як раз там цілою бандою. Завтра ввечері повертаються)
-
Там в чатах можете спитати
-
www.facebook.com/groups/1185999082208005/?ref=share&mibextid=dyuQzA
-
Група з Українців в лісі. Зараз скину посилання на групу
-
а хто до речі туди поїхав? можна контакт?
-
weworkremotely.com
-
Я рекомендую віддалено працювати підрядником в американській компанії, щоб заробляти достатньо, щоб жити у Ванкувері
-
А як же PR ? Як отримати канадський досвід для PR ,якщо працювали на американську компанію ?
-
Як можна серьйозно реагувати на такі об‘яви?! Це скам, ловлять дурнів. Останнім часом ті вилупки дуже активізувались а адміни гав ловлять
-
Ну , адмінів можна зрозуміти , бо життя у них не в чаті 🤷🏼♀️ Я підозрювала, що це скам , але тепер буду знати, дякую 😊
-
Саме це не скам, а просто агрегатор ремоут позицій, типу indeed, але маленький
-
Всім привіт. Потрібно зробити нотаріальне доручення. Як це можна зробити , окрім того щоб поїхати в посольство. Чи є україномовні нотаріуси?
-
Друзі хто підкажи юриста який може зареєструвати фірми. Буду вдячний
-
Так, паспортний контроль -> вп
-
Всім привіт. Хтось пам'ятає етапи по прильоту в Канаду? 1) валізи 2) айбокс-деклорація 3) паспортний контроль 4) ворк перміт? Ворк перміт був після паспортного контролю?
-
Дякую
-
Може ще хтось пам'ятає, для статистики)
-
Мені здається, що валізи йдуть 3 пунктом, спочатку айбокс, паспорт, валізи, ворк перміт. офіс міграції та валізні траки знаходяться поза зоною паспортного контролю
16 Jan 2023, 06:08
26373/37329
about 2 hours ago