Український чат Ванкуверу
-
Так, паспортний контроль -> вп
-
Квитки можна дивитись на Skyscanner. Якщо дата не принципово, можна взяти квиток на прямий рейс за 70-100 канадських доларів після нового року. З Торонто до Ванкувера.
-
я нікого не шукаю і не ловлю
-
Ви можете зберегти роботу для показу в Канаді та заробляти більше грошей у Штатах.
-
Але вам, мабуть, розумніше дочекатися канадського PR.
-
Я в цій групі, щоб покращити свою українську мову. Я виїхав з України 35 років тому.
-
Я не маю відношення до жодного маркетингу, рекрутингу чи того, що ви про мене думаєте.
-
Хто ви? Я ще нічого не думав. Чому ви в групі теж не питав, не знаю чому ви переді мною виправдовуєтесь. Скаму зараз достатньо, тому не дивно, що люди обачливі і, навіть, гостро реагують на неперевірені посилання. Проект маловідомий, тому багато хто сприйняв посилання на сервіс рекламою. Загалом я тільки "за" якщо це не скам, а сервіс не ваш і ви просто його порадили без якихось інших мотивів.
-
Так, точно.
-
1. Айбокс декларація 2. Паспортний контроль 3. Валізи 4. Ворк перміт. 3 та 4 пункт в одному залі. Та з валізами не пускають до офісу де роблять ворк перміт. Та ми все одно спочатку забрали валізи,а потім у офіс - бо очікування може бути довгим, і щоб не забрали багаж як загубишийся, ми його спочатку забрали, а потім біля офісу залишали