Український чат Ванкуверу
-
Всім привіт. А чи є тут хтось з страхових агентів, треба консультація. Або може хтось підкаже. Якщо купуєш авто яких кредит, то чи будете страховка більше, ніж без кредиту. І яка слідів компанія краще. Може хтось щось порадить після власного досвіду роботи з страховою компанією
-
В ВС єдина державна стстема автострахування. Страховку продають страхові брокери autoplan. З однаковими умовами, ціна буде всюди однакова. Ціна страховки залежить від великої кількості факторів, та найбільше - від досвіду безаварійного водіння драйвера. Також впливають місце проживання, марка машини, мета з якою використовується машина. Ще багато залежить , що саме покриває страховка - ризики третьої сторони чи вашу машину також. Там вже починаються опуії з франшизою та інше. Як машина не дорога і не нова, варто брати однобічну страховку і хоч торохи зекономити. Як Вам не вистачатиме стандартного покриття, можете придбати додаткові опції через BCAA
-
Всім привіт, мене звуть Міла! Мій Instagram: instagram.com/mila.hair.ca Я кваліфікований " стиліст " Я постійно вдосконалювала свої навички в кращих перукарських школах. "Pivot Point", "Lebel", "Wella", "Loreal" і цей список можна продовжувати нескінченно. Виконую топове фарбування, жіночі та чоловічі стрижки будь-якої складності в техніці Vidal Sassoon. Виправляю будь-яку невдалу роботу (домашнє фарбування, роботу іншого перукаря). Я роблю всі види складного фарбування (аіртач , бразильський балаяж, тотальний блонд, мелірування, кольорове фарбування). Якщо ви хочете нове фарбування, змінити свій імідж, оновити існуючий варіант або просто втомилися шукати хорошого перукаря, який зможе зробити хорошу стрижку, фарбування, то я запрошую вас до мене. Напишіть мені через instagram: instagram.com/mila.hair.canada і моя стара сторінка , але там більше ніж 4000 робіт : instagram.com/beauty_mila.hair.ca Я приймаю в центрі міста і Порт-Муді
-
Вже сьогодні о 16й, залишилось менше 10 квитків, чекаємо на вас! Бізнес зустріч Tech and Business Networking Meetup, яку організовує UA HUB для: - підприємців, які цікавляться технологічними трендами або шукають допомоги з технологічними рішеннями, - startup команди, які бажають отримати поради щодо технологічних рішень та інвестицій в Канаді, - ІТ професіонали, що мають досід реалізації проектів в Канаді. Особливості формату заходу: - презентація проекту UA HUB - Q&A з ІТ експертом Oleksandr Zadorozhnyi по технічному, інвестиційному та бізнес напрямкам - неворкінг з модерацією, що дасть можливість познайомитись зі всіма присутніми - директорія усіх учасників мітапу, доступна заздалегідь - кава та смаколики. Головна мета заходу - обʼєднати підприємців та ІТ професіоналів серед української бізнес спільноти Ванкувера для зростання бізнесів заснованого українцями-іммігрантами та професійного розвитку громади. Локація: Hamilton & E Hastings st. downtown Vancouver, BC Дата: 8 грудня 16:00 Дрес-код: smart-casual Реєстрація обовʼязкова linktr.ee/uahubca
-
А тепер трохи реальності: у деяких кредиторів є умови щодо кредитування, і страхування буде дорожче ніж ти купиш машину не в кредит Як приклад : 2 знайомих купили теслу, один платить страховку 350$, інший 450. Я плачу 260 за 2 машини. При тому не всім дають кредит на 7-8 років, тим у кого нема пр такий кредит можуть не дати Додаткову страховку в BCAA ти не зробиш якщо немає стажу 1 рік в BC .
-
Ну а по чому ж))
-
Я не пам'ятаю його назву Мені українець допомогав, можу дати його контакти
-
Я, наприклад
-
Та всі отримують на 8-9 років
-
Доброго дня, може хтось підкаже хорошого недорого майстра по мобільним телефонам? Підозра на батарею, або треба перепаяти озу чи процесор. Треба протестувати. Дякую