Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті @Olena2310198 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго всім вечора! Мене звати Володимир, в Канаді вже рік більше півроку з цього терміну активно шукаю роботу, мав декілька підробітків, але досі не вийшло вийти на стабільну роботу - Я маю сильний технічний бекграунд, бакалавр Комп'ютерних наук, також закінчив місцеві курси по Аналізу Даних - Розуміюсь на побудові резюме, робочій етиці - декілька років свого життя присвятив Customer Service, маю досвід роботи з клієнтами (в Канаді також), маю дуже гарний розмовний англійський, досвід комунікації, спокійний - маю декілька сертифікатів AZ-900 та IBM DA, також для роботи в ресторанах, що подають зазвичай алкоголь - Serving it Right - зараз підпрацьовую хендіменом - лагоджу речі, відкликаюсь на заявки, знайомий з інструментами та матеріалами, сантехнікою, опаленням та AC я розумію, що я можливо накидав дуже багато, але якщо когось зацікавило або ви знаєте куди зараз можна податись або підійти - був би дуже вдячний почути вас тут або у моїх приватних повідомленнях p.s. також розумію що зараз святковий період і вже більшість компаній закрили всі позиції
-
Ситуація Людина номер 1 знаходиться в Канаді Людина номер 2 знаходиться в Європі. Людина 1 купує одразу на двох білети з Канади в Європу і назад в Канаду. Питання наступне: хтось так робив? Чи буде дійсний квиток для людини номер 2,якщо вона не сіла на літак з Канади в Європу? Нічого на офіційному сайті не знайшов, по логіці -нічого не має бути)дякую. Просто так дешевше трішки (якщо просто купувати квитки порізну для кожного)
-
Точніше можливо,але план не спрацює
-
Щойно зателефонував, сказали що неможливо
-
+-$300
-
Я лікуюсь у Dr. Belinda Weltman, наче норм) я ставила брекети в Україні, тут продовжила лікування
-
Мені не довелось обирати, бо небагато хто готовий братись за вже становлені брекети. І я не так давно лікуюсь в неї, щоб прям радити. Гірше не стало😂