Український чат Ванкуверу
-
Так і є, бо це інший регіон. У Північній Америці нема країн із офіційною польською чи російською мовами.
-
Друзі, зустрічаємось сьогодні о 1 p.m біля Art Gallery. www.facebook.com/share/7XY3DGLBWpsZ4x14/?mibextid=9VsGKo
-
📌 Чат UkrVancouver створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. 🇺🇦Українці Ванкувера в Telegram: Ukrainian Vancouver
-
Вітаємо у чаті @andriyleshko 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго дня. Вибачте що турбую. Чи може хтось допомогти з житлом з кімнатою. з 18 грудня до 1січня. Дякую.
-
Привіт, дівчатка 💓 Я майстер манікюру з досвідом 4 роки в Україні, але з того часу пройшло 3 роки перерви, тому шукаю моделей на манікюр для відпрацювання швидкості. Вартість лише 30 cad до кінця місяця, зайнятість приблизно 2,5-3 год. Є відгуки. Район даунтаун, біля Pacific Center. Є найближчі місця на середу 20.12. Фото робіт додаю, пишіть у дірект ⬇️
-
Всім привіт. Я швея з понад 15 років досвіду. Я надаю послуги ремонту, зміни і декору одягу. Працюю в даунтауні. Звертайтеся!
-
Вітаємо у чаті @Sexychikulya1997 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, можливо хтось в найближчі три тиждні летить із України в Ванкувер? Потрібно привезти маленький пакунок 📦 звичайно за винагоробу, буду вдячна якщо хтось відгукнеться🙏
-
holidays discount 🥰
-
Hromada Live Entertainment влаштовує, ще одну українську вечірку вже зовсім скоро🎉 Early Tickets вже продано 🤩🫣 Вже 12 січня на вас чекає🪩 - вечір української музики - шоу програма від барабанщика - близько 300 українців в самому центрі Yaletown З нетерпіння, чекаю усіх 12 січня о 22.00 в None Bar None Nightclub http://linktr.ee/hromada.live
-
Донатити сюди - t.me/ukrvanchat/38394 💪🇺🇦
-
Офіційна компанія надає послуги з клінінгу. Надаємо invoice за виконану роботу. Робітники застраховані у WCB. Оплатити можливо через термінал кредитною та дебітовою карткою, чеком, e-transfer, PayPal.
-
Дякую )
-
Маю ще вільні годинки перед новим роком 🎄 Запрошую до себе на такі процедури як : 🎈 Ламінування брів 🎈 Фарбування брів 🎈 Корекція брів ( віск /пінцет) 🎈 Епіляція над верхньою губою 📍Vancouver BC Запис в дірект Instagram 🔽🔽🔽 instagram.com/nazarevych_brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA=
-
Привіт, всім 🙌🏻 може комусь буде інтересно попробувати себе в чомусь новому 🔥 записуйтесь на безкоштовне тренування 💪🏻за деталями пишіть напряму в DM в інстаграмі @pankiv_marta_prv (актуально тільки для women’s)Всім гарного дня!