Український чат Ванкуверу
-
Маю ще вільні годинки перед новим роком 🎄 Запрошую до себе на такі процедури як : 🎈 Ламінування брів 🎈 Фарбування брів 🎈 Корекція брів ( віск /пінцет) 🎈 Епіляція над верхньою губою 📍Vancouver BC Запис в дірект Instagram 🔽🔽🔽 instagram.com/nazarevych_brows?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA=
-
Привіт, всім 🙌🏻 може комусь буде інтересно попробувати себе в чомусь новому 🔥 записуйтесь на безкоштовне тренування 💪🏻за деталями пишіть напряму в DM в інстаграмі @pankiv_marta_prv (актуально тільки для women’s)Всім гарного дня!
-
Усім доброго вечора, якщо хтось ще не купив подарунків для себе і близьких на Різдво та Новий Рік - саме отримали спінінгові та бейкастингові вудилища та катушки до них - зробіть собі чи рідним хороший подарунок ) Знаходжусь у Fleetwood Surrey, також усі товари можна подивитись у інтернет магазині: go-fishing.ca/
-
а можна хлопцю прийти просто подивитись?..
-
💥ЗНИЖКИ TELUS BOXING DAY ВЖЕ ТУТ!💥 Для нових користувачів - Найвигідніший мобільний план: Koodo $34 - 40GB *no activation fees* Telus $50 - 100GB 5G *no activation fees* Також знижки на домашній інтернет 🛜 *Телефони в магазині: 📱 Samsung S23 Ultra $25/міс + 🎁 аксесуари в подарунок 📱 iPhone 15 $20/міс + 🎁 аксесуари в подарунок За додатковою інформацією стосовно підключення або детальніше - звертайтесь в особисті повідомлення 📩
-
Вітаємо у чаті @rydjues 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, можливо хтось в найближчі два тиждні летить із України в Ванкувер? Потрібно привезти маленький пакунок 📦 звичайно за винагоробу, буду вдячна якщо хтось відгукнеться🙏
-
Вітаємо у чаті @KatarynaNikolaieva 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
А навіщо ? Хочете навчитися танцювати ?
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Подобаються красиві дівчата...