Український чат Ванкуверу
-
Тобто пр можна подовжити без українського паспорту? Якщо так то все ок, бо в мене паспорт до 28 року
-
Вітаємо у чаті @Oksana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
t.me/ukrainiansinvancouverua/10492
-
А де цей момент можна уточнити? Бо це принципове питання
-
Плюс багато що може змінитись за 5 років, думаю вихід знайдеться)
-
Короче якщо отримаєш пр в 2024 то в 2027 мабуть зможеш податись на сітізеншіп
-
Здається після 3 років проживання в Канаді
-
З терміном , необхідним для подачі на сітізнешіп трохи більш кручена ситуація. Там заразовується термін проживання в країні з PR ( всі виїзди за кордон вираховуються. Їх треба вказувати в окремій формі), та термін проживання з WP, , помножений на коефіціент 0,5. Чи підпадає CUAET, під цей алгоритм, зараз ніхто точно сказати не може.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/eligibility.html
-
Вибачаюсь, шановні, та ваш оптимізм не має під собою суттєвих підстав. Як ви таки проходите під вимоги провінційної програми і все класно ( що насправді в ВС дууууууже не просто), то зазвичай провінційний етап складає від 6 місяців, а федеральний від 1,5 року. Тобто встигнути до закінчення трирічного споку дії програми CUAET дуже непросто . Щиро бажаю всім успіху, тоа всеж варто дивитись на життя не через рожеві окуляри
-
Ну в мене поки що план отримати пр по bc pnp tech в найближчі півроку
-
Це правда, теоретично cuaet мав би рахуватися як wp. В будь-якому випадку, я думаю що встигнути до 2028 шанси є, якщо почати цей процес вже. Та і не те щоб є багато альтернативних варіантів)) можна ще одружитися
-
Ну мені важливо до 28 року, от я і питаю
-
Можеш на новий паспорт ще податися, думаю гірше від цього не стане
-
Так там нереально ці слоти знайти
-
Раджу не парити собі мозги, міркуючі за те громадянство. Зосередьтесь на отриманні PR. Саме це справді найбільш складно та довго. Громадянство потім, це просто низка процедур, які треба виконати, не більше
-
Там ще за новим законом про військовий облік є суттєві зміни у процесі отримання громадянами України заклрдонних паспортіа у консульських відлілах. Це планують зробити тільки, як людина стала на військовий облік. Закон планують прийняти 10 січня
-
Взагалі якось скептично дивлюся на ці нововведення. Ну стане чоловік на військовий облік за кордоном, і що далі, депортують? Лол
-
Та мені особисто норм, я взагалі через сімейну програму подаюсь)) тут мова про чоловіків яким консульські послуги обмежать
-
Народ, з Різдвом! А може хтось дати на пару днів крісло для дитини 2.5 років в машину?
16 Jan 2023, 06:08
26960/37661
23 minutes ago