Український чат Ванкуверу
-
Ну ПР то набагато складніше ніж громадянство
-
А коли на одне сидіння сіли, а на інше брудне взуття поставили 😫
-
я вважаю то є вроджене, нажаль) я свого сина вчу не бути свинею, але щось не виходить. ото все коли кажуть про приклад з батьків - не вірте, брешуть))
-
Стали в sky train робити обʼяви - не стійте перед дверима, дайте людям вийти і знімайте рюкзаки при вході в вагон. Може це все зростаюча українська спільнота повпливала :)
-
Нарешті 🙌🏻
-
Офіційна компанія надаєтпослуги з клінінгу. Надаємо invoice за виконану роботу. Робітники застраховані в WCB. Оплатити можливо через термінал кредитною та дебітовую картою, чеком, e-transfer, PayPal. UkrCanService.com
-
Напишіть мені в особисті, якщо хочете
-
Ви не сплатили за 2022?
-
Можу підсказати. Для податків ще рано. Зазвичай, у квітні подають на повернення податків. Що вас цікавить?
-
В мене є бухгалтер, але ще рано
-
Зарплати в Канаді 🇨🇦 Поговоримо про зарплати в Канаді. Це важлива тема як для канадців так і для українців, які прибувають в цю країну та не знають своїх прав: Станом на кінець 2022 року, працівники в Канаді отримують в середньому: щотижня: $1361 - члени будь-якого профіспілки чи колективної угоди $1320 - усі інші за такими ставками за годину $35.23 — члени профспілок $33.26 — усі інші тривалість середнього робочого тижня в Канаді: 38.7 годин — члени профспілок 39.6 годин — усі інші · 📃 Тобто члени профспілки або покриті колективною угодою, мають трішки вищі середній дохід та годинні ставки, але працюють майже на годину менше щотижня. · 📅 А от вже на картинці трішки глибша інформація. Бачимо вже середні зарплати за найпопулярнішими спеціальностями. До речі, шукаю тебе, волонтера-дослідника/цю, розберемо подібне для конкретних провінцій та цілої Канади. Усі дані є, бракує лише тебе в команду. · ✍️ Ви в пошуках роботи? Перелік 70-и ресурсів, включно з офіційними центрами зайнятості в Канаді, агенцій, що безкоштовно допомагають з резюме та іншим я публікував раніше в цій спільноті. Не можете знайти самостійно? Нагадуємо мені в приватні листи і я поділюся посиланням. ⚡️⚡️⚡️ Робота! Нагадую, для серії безкоштовних онлайн-гідів з адаптації 100 000 українців в Канаді я шукаю контент райтера, UI/UX фахівця/чиню, фул стак розробника та HR фахівця/чиню. Пишіть будь ласка в особисті. Давайте разом приносити користь українцям, які швидше знайдуть роботу і швидше будуть допомагати Україні. Якщо цікаві інші теми Поділися постом з друзями та рідними Джерела даних (Інтерактивні посилання в першому коментарі): 1. Job Bank Canada, офіційний, а не скам-копія. 2. Indeed_ca Автор посту Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Всім привіт. Мене завати Анна. Пропоную вам свої послуги з ремонту одягу( маю понад 15 років стажу у цій галузі) відремонтую ваш улюблений одяг та підлаштую під вашу фігуру новий. Якщо цікавить пишіть в приват, працюю в Даунтауні( біля станції метро 3хв) зроблю все по ваших побажаннях.
-
Привіт :) Можливо хтось хоче познайомитись і погуляти ? Вік 20-30 років 🙂пишіть в дірект