Український чат Ванкуверу
-
Он краще дивіться який величезний є канал з іпсо. Це піздець, пані та панове
-
Що вже донатами міряємось? Піздець
-
Труха це ще те іпсо. Було журналістське розслідування про адміна цього каналу, якщо знайду скину
-
Ну як завжди 🤦🏻♀️
-
Але хто там знає ,що у них в головах , я там не працюю 🤷🏼♀️
-
Це один із найбільших тг каналів з новинами, я думаю вони керувалися тим, хоча це було і максимально тупо
-
Труха то ще таке, а от телемарафон то реально проблема 😁
-
Розумію, але є ще багато українців ,які читають цей треш.
-
Це не може бути іпсо, раз їх до презедента запрошують novynarnia.com/2023/10/17/na-zakrytu-zustrich-zelenskogo-zi-zmi-zaprosyly-telegram-kanal-truha-zhurnalisty-obureni/
-
І ще багато таких
-
youtu.be/aiu6Cm-Snko?si=UDJ0OZJA9VPgCs8a
-
01.01.2024 🤬Пекло! Так виглядає багатоповерхівка у Києві внаслідок чергової російської атаки Світ має бачити цей терор! МВС УКРАЇНИ: Масований обстріл України. Житлові багатоповерхівки, складські приміщення, критична інфраструктура - росія бʼє у властивій їй терористичній манері. Київ. Оперативні служби працюють у 6-ти районах, де виникли 7 пожеж: Оболонському, Печерському, Подільському, Соломʼянському, Святошинському та Деснянському. Із багатоповерхівки в Соломянському районі евакуйовано понад 130 людей. Близько 20 врятовано надзвичайниками із заблокованих приміщень. Загалом у столиці зафіксовано понад 20 поранених. Київщина. Постраждали Бориспільский, Бучанський, Фастівський райони. На Фастівщині ліквідовано загорання житлового будинку. Дві людини загинуло. У Вишневому пошкоджено 5 багатоквартирних житлових будинки та більш як 40 автомобілів. Постраждали 7 осіб. Харків. Удари по середмістю. Одна загибла особа. 41 травмовано. Багато руйнувань цивільної інфраструктури. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Треба організувати який ходу чи вшанування в Ванкувері. Це терор і про нього треба розповісти більше міжнародній громаді 🤔
-
Останнім часом думаю про те чи можливо наприклад сплачувати якийсь колективний податок всім, хто приїхав на прихисток і відправляти в Україну на постійній основі? Як вважаєте? можливо волонтерам в яких є довіра. Може на добровільній основі десь таке вже є? Багато українців уже більш менш влаштувалась в Канаді і Європі і можливо готові на щось подібне. Навіть якщо 6млн страчуватиме по 20$ то це вже 120млн $ щомісячно. Це просто для прикладу..