Український чат Ванкуверу
-
Ось наприклад люди збирають на дрони , давайте задонатимо їм
-
www.instagram.com/ivanpalka?igshid=YzVkODRmOTdmMw%3D%3D&utm_source=qr
-
Ну ідея не погана але не у вигляді податку. Можна наприклад зробити добровільну банку в моно, куди люди скидають гроші а адміни чи людина буде закривати маленькі збори
-
звісно, не спорю з цим я кажу про те шо дізнатись хто робить, а хто ні неможливо Зробить якимось чином новий податок на людей, більшість з яких і без того ледве виживають, аби дістатись недоброчесних чи з поганими моральними принципами - це ще гірше
-
А є більше інфи?
-
Можливо я не маю рацію, але якщо фокусуватися тільки на корупції, то можна забути про найголовніше, фокус один у всіх в нас: донатити, допомогати та вірити. Ми ж не скажемо хлопцям в окопах, що корупція та крадуть, треба допомогати, а людям і так за всі погані вчинки приїде, просто згодом.
-
Любі друзі, я почитала ваші коменти і все це дуже мило (я про вані прагнення більше донатити і тд) але маємо трохи дезінформації люди донатять нормально фпв дрони то розвідний матеріал який потрібний завжди тому кидати на дрони кожен день по пару баксів чудова ідея але насправді найбільшої користі з нашої далекої частини світу можна принести тим щоб безпосередньо тут збирати гроші, купувати машини і переправляти їх в Україну великими партіями
-
Моя основна і більш потенційно можлива ідея заключались в тому, щоб знайти наприклад 1000 людей які платили б до скажімо 50$ на регулярній основі і щоб волонтери до яких є довіра могли працювати спокійніше, щоб основна допомога йшла з-за кордону, бо на нас ракети не падають і ми більш стабільні. дуже хотіла би, щоб ми прийшли до якоїсь більшової массовості, але..
-
Добре, не накидуємося на дівчину , у пані Діани була гарна ідея але трохи не в такому виконанні 🤷🏼♀️
-
я завжди доначу саме медикам dombrovskaya.com/2022/04/16/pomoshch-medikam-24-7-2/
-
Да, щось я напевно загнула. Але так : довіряємо котикам з ЗСУ, донатимо та поширюємо інфу та збори