Український чат Ванкуверу
-
Я замовляв довідку через агенство в Києві(тому що в мене немає Дії) там мені її переклали та завірили. Отримав ПР без проблем
-
Вітаємо у чаті @Marina_MSB 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт. Є тут письменники та поети? Книжечка з дитячими віршиками готова, проілюстрована, зформатована, немає ще авторських прав і тих двох номерів. Я загубилась серед величезної кількості паблішерів.... хотілось би україномовного паблішера. Українські видавництва пишуть -- присилайте манускріпт а ми через 3 місяці може дамо відповідь, а може не дамо.... ну як так, вислати манускріпт без авторських прав комусь?.... Кажуть на Амазоні добре публікуватись... Є тут хтось з досвідом? Як ви це робите?
-
дякую :)
-
Я просто написав, щоб змогли знайти у ФБ.
-
психолога мені не треба, а як письменника спробую знайти... Дякую !
-
А ще він психолог та волонтер
-
ви теж діліться інфо будь-ласочка
-
Привіт. Є знайомий письменник, який видавав свої книжки в Україні. Павло Дима. Він є у ФБ.
-
дайте номер телефону, занесу в контакти, бо тут загубимось
-
Цікаво. Як дізнаєтесь, розкажіть. Ми ще не публікуємося, але в цьому напрямку рухаємось можна сказати
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, донька летить до Європи на тиждень-чи зможе вона там користуватися Канадьською банківською карткою? Чи потрібно банк повідомляти? Наприклад там uber, booking на місці?RBC bank
-
Так, треба подзвонити за номером на звороті картки та проінформувати, або онлайн зробити, якщо є така опція в онлайн банкінгу
-
Дякую
-
Літав до Європи, жодного разу не повідомляв банк. Питань не було ніяких. Але про всяк випадок подзвонити не завадить