Український чат Ванкуверу
-
Супер
-
Привіт 💛💙 Мене звуть Аліна Я майстер з тату та перманентного макіяжу з досвідом 🖤 Хочу запросити вас на сеанс ✨ Ціни: Перманентний макіяж Брови - 350$ Губи - 350$ Стрілка - 350$ Тату від 100$ ❗️На даний момент набираю моделей на перманент брів для створення контенту , ціна 100$ ( шукаю чисту шкіру, без старого перманенту )❗️ Усі мої роботі можна подивитися в інстаграм: alinar.tattoo 📍Студія знаходиться в центрі поряд з Science World
-
Усім добрий день! Ми, Спілка українських студентів SFU, запрошуємо вас на зимній social event Це ідеальна змога познайомитися із українцями ванкуверу, особливо якщо ви тут нові SFU, Student Union Building, найвищий поверх, найбільша кімната
-
А де ви цей скарб знайшли? Дякую 🤩
-
www.instagram.com/p/C2EG1t9r6ER/
-
А там нижче було
-
В real canadian superstore зʼявилася! Теж коричнева. Але саме ця інша.
-
Марія , добрий вечір, чуть вище є @andriyleshko він зі Львова буде летіти
-
Дякую ☺️
-
З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері, або реєструйтеся за посиланням forms.office.com/r/TcJB6yT26C З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
-
Сдаються комнати в домі в Порт Муді , можливо комусь потрібно , ціна 1100 до 1250 за кімнату
-
❗️Будьте обережні та перевірте, чи є у Вас вдома ці продукти ‼️ ⚠️Канадське агентство інспекції харчових продуктів (CFIA) попереджає, що вживання в їжу батончиків з граноли, пластівців, а також йогуртів та парфе, які продаються по всій Канаді, виробника QUAKER відкликаються з продажу, через потенційний ризик захворювання на сальмонелу. 🤓Минулого тижня (11 січня) компанія Quaker Canada оголосила про добровільне відкликання з продажу через можливий «ризик для здоров’я» і заявила, що це прямий наслідок відкликання, яке ініційювала в Сполучених Штатах компанія Quaker Oats. 🔠Ці товари продаються в Food Basics, Walmart, FreshCo, Metro, Sobeys, Loblaws, Real Canadian Superstore та інших продуктових магазинах у Канаді. ➡️Джерело та перелік продуктів, які є потенційно небезпечними та відкликаються з продажу, можна знайти тут. Як що Ви придбали відкликані продукти, зв'яжіться з Quaker Consumer Relations за номером 1-800-532-4004 з 10:00 до 17:30 за східним стандартним часом , понеділок – п’ятниця, або відвідайте www.QuakerRecall.ca , щоб отримати додаткову інформацію чи отримати відшкодування за продукт. З турботою про Вас, Ваша UA CANADA. ДЖЕРЕЛО США ДЖЕРЕЛО КАНАДА Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙 Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Привіт дівчата мене звати Ірина🙋♀️, я викладач і майстер бровист-ламімейкер. Працюю в студії в центрі Ванкувера і хочу запросити вас до мене на прослуги: ✨Ламінування брів ✨Фарбування брів фарбою або хною ✨Ламінування вій ✨Фарбування вій Ви зможете відпочити і насолодитися атмосферою, для вас смачна кавуся☕️ або чайок🫖 www.instagram.com/irene_kavka?igsh=MXdla2FxcTNwbzNkeA==
-
Друзі хто може допомогти напишіть лс
-
Це спамбот. Пропонує шахрайство.
-
Чи є бажаючі завтра покататися на сноубордах (чи на лижах 😩) завтра в Граусі після 16:00?) Всім гарного дня)
-
А який там прайс ?
-
По-моєму 60 баксів підйомник
-
В четвер стартуємо з 3-міс програмою BEGINNER LEVEL English Speaking Club. хто зацікавлений, пишіть в особисті повідомлення. Деталі за посиланням fb.me/e/6OlgN3MzV
-
Добрий день ☀️ Хто можливо стикався і може підказати по бізнес ліцензіям Напишить мені будь ласка
16 Jan 2023, 06:08
27577/37326
about an hour ago